Головна категорія > Українські телевізійні канали

Список телеканалів у форматі .xlsx

<< < (4/46) > >>

gotsanyuk:
Список українських і рос каналів по наступним позиціям 4°W,4.8°E,13°E,53°E,75°E
Channel list.xlsx
Список каналів являється завжди актуальним, оскільки автоматично генерується згідно даного списку, який постійно оновлюється.

Завантажити
у форматі XLSX
Завантажити
у форматі PDF

romireb:
 :)
залік

але "цяцьки" в 2 строчці  виглядають недоречно :o :o

ca.,

gotsanyuk:

--- Цитата: slavon від 10:32:44, 24 Грудня 2011 ---1. Не сподобалася мені ця сіра гама оформленя таблиці. По моєму попередня - синьо-голуба була більш вдала.
Доречі можна було б міняти кольорове оформлення таблиці відповідно до сезону, наприклад синьо-голуба гама на зиму, зелена на весну і тд.тп.
2. В списках платних пакетів раджу додати Екстру з Амосу 2/3
3. Надкушене яблуко з таблиці забери...  ca.,

--- End quote ---
1. Акцент робивсь на зручності засвоєння, перегляду інформації;
2. Додам;
3. Фішка спонсора, не заберу.  :)

--- Цитата: usb22swl від 11:00:25, 24 Грудня 2011 ---1. Оформлення цього списку мені більше подобається. Все компактно, не так "б'є" по очах кольорами і не відволікає від змісту.
2. От лише в попередній версії шапка була більш інформативною.

--- End quote ---
1. Згідний
2. Із попередньої видалив тільки назви колонок на англ. мові.

--- Цитата: romireb від 13:35:18, 24 Грудня 2011 ---"цяцьки" в 2 строчці  виглядають недоречно :o :o

--- End quote ---
???

Оновив таблицю... дивіться перший пост (повідомлення)!

slavon:

--- Цитувати ---Фішка спонсора, не заберу.  :)

--- End quote ---
Степане, ця фішка спонсора - надкушене яблуко, дуже нагадує логотип корпорації  Apple, а це вже не дуже добре виглядає - попахує плагіатом. Порадь своєму спонсору змінити логотип, ну скажімо на надкушену грушку...  :2funny:

alex1972:
Дякую. Дуже гарний список, хоча і попередній мене повністю влаштовував. Плюсик поставив.

gotsanyuk:

--- Цитата: slavon від 06:28:10, 25 Грудня 2011 ---надкушене яблуко, дуже нагадує логотип корпорації  Apple, а це вже не дуже добре виглядає - попахує плагіатом.

--- End quote ---
Видалив!  ca.,

Оновив таблицю... дивіться перший пост (повідомлення)!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version