Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Особливості настройки twin-конвертора
дядя Міша:
На днях, у нас в селі сталася така історія. Приїхали з району установщики (як каже газдиня гонорово ,,я ще спала)поставили їй дракон з двома твінами на сіріусі і готбірді ,а на амосі звичайна головка. Так що, в одній кімнаті є канали на три супутника. а в другій канали з сіріуса і готбірда. Дивно, як вони пояснили гоноровій газдині, щоб зробити таке підключення треба перепробувати коло 20 дісеків.Гроші як завжди поповній +дорога +все інше. Зверталася до мене,нащо я їй відповів, як гонорово поставила, тепер гонорово вертайся до них знову Я проживаю недалеко від неї. Як кажуть- чужий хр....завжди грубший.Тюнера у неї Globo 7010 a ,яка марка головок не знаю, і не хочу знати.
Yaro:
Хе-хе ! :) Оце так "особливості" національної установки твінів :) O0 *-P *-A :2funny: Скупий двічі платить...
Ogirok:
Дядя Миша мислю так собі, що господиня не знала всього про Вас. Тобто, що Ви петраєте ліпше в тому. Тепер вже пізно.
дядя Міша:
--- Цитата: Ogirok від 19:33:51, 30 Вересня 2010 ---Дядя Миша мислю так собі, що господиня не знала всього про Вас. Тобто, що Ви петраєте ліпше в тому. Тепер вже пізно.
--- End quote ---
Я вже маю такий самий заказ на завтра, каже, що заплатить скільки хочу, і даст все що я захочу.
Android-80:
--- Цитата: Дядя Миша від 19:42:45, 30 Вересня 2010 ---
...каже, що заплатить скільки хочу, і даст все що я захочу...
--- End quote ---
Якщо жінка самотня(без чоловіка),-то не сумніваюсь. :-Р *-A *-P An14
Навігація
Go to full version