Технічний відділ > Різні технічні рішення

Саморобна антена

<< < (8/9) > >>

Ankl:

--- Цитата: vic;10491 ---Основна задача заключається -акуратно зняти пластмасову кришку з конвертора...найпростіше це нагріти воду і потримати пару секунд над парою -як лише кришка розмякне-швидко її зняти..потім побачим в середині конвертора пластинку під кутом 45град..видалити її діло техніки..після завершення процесу-просто захлопнути кришку..конвертор буде працювати в верхньому діапазоні лише-для Сіріуса піде..навпаки ж поставити пластинку-процес зворотній..хоча я б рекомендував -замість 15вест перекрутити антену свою на 36град еаст і підключитись на шаринг..от і стане тут в пригоді цей конвертор в первісному стані...
--- End quote ---

А чи навпаки можна? щоб із звичайної універсальної головки вставивши деполярізаційну пластинку  під кутом 45 градусів перетворити її  на НТВ-ешну голівку щось приблизне чув та не второпаю чи правда.

sat-pl:

--- Цитата: Ankl;18562 ---А чи навпаки можна? щоб із звичайної універсальної головки вставивши деполярізаційну пластинку  під кутом 45 градусів перетворити її  на НТВ-ешну голівку щось приблизне чув та не второпаю чи правда.
--- End quote ---

Звіснож що можна.В мене дома ше навіть одна є така.

tosat:

--- Цитата: M.Oliver;18575 ---Звіснож що можна.В мене дома ше навіть одна є така.
--- End quote ---

Ну і чому тоді ти на ній не дивишся..?:)
Я б не радив цього робити - на переробленій головці зараз сигнал набагато слабший, відповідно не всі канали будуть робити, або не буде запасу на погоду...

radioham:
хто сказав що слабший!!!
перевирено!!!
якщо уважно розгледити оригинал  и "з головою" скопиювати  вссе ОК!!
матерьял  капронова, прозрачна кришка з бутля!!! (кольорови не тестувались)

ioan:
дуже хороші результати дає пластина виготовлена з старої пластикової карти поповненя рахунку київстар ,матеріальчик саме той що треба.При чому якщо добре її поставити то зможете дивитись і кругову поляризацію і звичайну.Сигнал всюди буде нормальним.Я це колись ще на піраміді описував.Дехто скептично віднісся тоді але попробувавши знаю був приємно вражений і задоволений:rolleyes:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version