Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Згорів Тюнер
Farhet2:
Ситуація слідуюча:
В селі згорів супутниковий тюнер strong 4402 і ремонту вже не підлягає. Порадьте будьласка тюнер який буде працювати із антеною з головками під (амос, хотбьорд, сіріус) при цьому показуватиме більше за strong 4402 каналів. Діло в тому що strong 4402 мало що толкове ловив, прошивок під нього свіжих нема, а хочется бачити по супутнику хоча б те що ловить звичайна антена.
slavon:
Будь-який приймач з ЕМУ описаний у нас на форумі починаючи від Глобо 4100С і закінчуючи Дрімбоксом 800 - все залежить від розміру гаманця і бажання клієнта. Тому більш конкретно ставим питання ca.,
Farhet2:
1. Потрібен тюнер під який регулярно виходить прошивка;
2. Телевізор звичайний 21дюйм
3. Хочу бачити мінімум інтер, 1+1, новий, ictv, Україна, СТБ, максимум "дискавері" за допомогою лише прошивок взятих на цьому форумі :-)
slavon:
--- Цитувати ---3. Хочу бачити мінімум ictv, Україна, ... максимум "дискавері" ...
--- End quote ---
Тоді Вам потрібно DVB-S/мпег2 приймач з пітримкою хитрого перегляду з допомогою цьоці Шури, наприклад Дрімбокс 500С + бажано додаткова антена з ковертором на Елтелсат В4/В7 36 + порівняно якісний доступ до мережі Інтернет для роботи цьоці Шури.
DVB-S/мпег2 приймачи на сьогоднішній день є морально застарілими, тому раджу придивлятися до DVB-S2/mpeg4/HD приймачів і трохи почитати форум ... ca.,
tosat:
--- Цитата: Farhet2 від 11:55:01, 02 Липня 2010 ---1. Потрібен тюнер під який регулярно виходить прошивка;
3. Хочу бачити мінімум інтер, 1+1, новий, ictv, Україна, СТБ, максимум "дискавері" за допомогою лише прошивок взятих на цьому форумі :-)
--- End quote ---
Радив би для початку почитати форум, хоча б по системам кодування, бо такі канали ictv, Україна можна дивитися тільки по звичайній антені, а не супутниковій і ніяка прошивка тут не поможе.., (крім тьоті "Шури, але це потребує нету з постійним доступом), про Діскавері взагалі мови нема..
З тьюнерів радив би Опени 500 лінійки та Техносати - вони мають норм. програмну підтримку..
Навігація
Go to full version