Приймачі DVB-S/S2 > 7010CR

Globo 7010CX немає сигналу на УТ-1

(1/2) > >>

Horik:
Доброго дня! Взяв сьогодні даний ресивер щоб настроїти УТ-1 і не можу - нема сигналу. Пробував міняти частоту і швидкість  на кілька одиниць, ще пробував міняти FEC - все марно. Пробував останні софти і старіші також. До тої ж антени підключаю Фергюсон - Рівень 27-30%, якість 99% :o Працює без затиків, але викликає підозру малий рівень  >:(. Прошу допомоги.

slotvin:
Попробувати в ручному режимі ввести аудіо,відео і під  дані може допоможе в мене колись на глобіку таке було .
A(6681),V(6682),P(6681).

ioan:
Скорше всього причина в антені, поганенько налаштована. Ну і незавадить перевірити в тюнері поляризацію, незабуваєм що перший нац іде в вертикалі, бо до мене буквально вчора приносили імено СХ теж немогли найти цей канал, а виявилось поляризацію неправильно вписали

Yaro:

--- Цитата: ioan від 12:58:11, 13 Червня 2010 ---Скорше всього причина в антені, поганенько налаштована.
--- End quote ---

Однозначно треба перевірити точність налаштування антени на супутники. Ще зверніть увагу на дайсек - від його типу рівень сигналу залежить дуже й дуже. Якщо в дайсеку замість PIN-діодів (по входах головoк) на стоять резистори, десь так по 24 Ом кожен- міняти на інший нормальний дайсек... Про правильність вписування інших параметрів каналу взагалі мовчу...До речі, УТ-1 успішно йде в мене на Піонері 1430 і на Глобо 4100.

Wasja:
Сьогодні стикнувся з такою самою проблемою. А саме після прошивки тюнера окремо закинув ключі виложені у нас на форумі з оновленням для УТ-1. Після залиття ключів тюнер почав глючити і пропадати сигнал на каналі УТ-1. Проблема вирішилась перепрошивкою і введенням ключа для УТ-1 вручну. ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version