Автор Тема: Globo 7010CX немає сигналу на УТ-1  (Прочитано 2193 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 120
  • Рейтинг: +31/-2
Globo 7010CX немає сигналу на УТ-1
« : 11:04:21, 13 Червень 2010 »
Доброго дня! Взяв сьогодні даний ресивер щоб настроїти УТ-1 і не можу - нема сигналу. Пробував міняти частоту і швидкість  на кілька одиниць, ще пробував міняти FEC - все марно. Пробував останні софти і старіші також. До тої ж антени підключаю Фергюсон - Рівень 27-30%, якість 99% :o Працює без затиків, але викликає підозру малий рівень  >:(. Прошу допомоги.

Відсутній slotvin

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 162
  • Рейтинг: +142/-0
Globo 7010CX немає сигналу на УТ-1
« Відповідь #1 : 11:19:56, 13 Червень 2010 »
Попробувати в ручному режимі ввести аудіо,відео і під  дані може допоможе в мене колись на глобіку таке було .
A(6681),V(6682),P(6681).

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1267
  • Рейтинг: +2308/-11
Globo 7010CX немає сигналу на УТ-1
« Відповідь #2 : 12:58:11, 13 Червень 2010 »
Скорше всього причина в антені, поганенько налаштована. Ну і незавадить перевірити в тюнері поляризацію, незабуваєм що перший нац іде в вертикалі, бо до мене буквально вчора приносили імено СХ теж немогли найти цей канал, а виявилось поляризацію неправильно вписали
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3516
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Globo 7010CX немає сигналу на УТ-1
« Відповідь #3 : 18:41:01, 13 Червень 2010 »
Скорше всього причина в антені, поганенько налаштована.

Однозначно треба перевірити точність налаштування антени на супутники. Ще зверніть увагу на дайсек - від його типу рівень сигналу залежить дуже й дуже. Якщо в дайсеку замість PIN-діодів (по входах головoк) на стоять резистори, десь так по 24 Ом кожен- міняти на інший нормальний дайсек... Про правильність вписування інших параметрів каналу взагалі мовчу...До речі, УТ-1 успішно йде в мене на Піонері 1430 і на Глобо 4100.
« Останнє редагування: 08:42:35, 14 Червень 2010 від Yaro »
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Wasja

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 208
  • Рейтинг: +143/-12
Globo 7010CX немає сигналу на УТ-1
« Відповідь #4 : 19:30:23, 14 Червень 2010 »
Сьогодні стикнувся з такою самою проблемою. А саме після прошивки тюнера окремо закинув ключі виложені у нас на форумі з оновленням для УТ-1. Після залиття ключів тюнер почав глючити і пропадати сигнал на каналі УТ-1. Проблема вирішилась перепрошивкою і введенням ключа для УТ-1 вручну. ca.,
GI S8120-Spark (*0.85m.(4°W,4.8°E,13°E) (*0.85m.(36°E) | (*0.9m.(75°E)

Відсутній oleh61

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1053
  • Рейтинг: +822/-6
  • Я тут,але мене не видно (Бурштин)
Globo 7010CX немає сигналу на УТ-1
« Відповідь #5 : 20:29:00, 14 Червень 2010 »
в мене було подібне - залив ключі RC7,а БІСС не працюють -дивлюсь ,а ID -неправильні,відредагував руцями -поїхало. з тими Фергюсонами завжди приходиться бавитись більше часу , чим би думалось і хотілось  derisive.gif
GI 8180 ! Samsung UE40J ! Samsung 5.1CH ! DiSEgS 8х1-75E+46Е+36E+31Е+13E+5E+4W ! TL-841ND ! W 7х64; SS 2 TV PVR;Samsung(23")

 

"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 1498
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2044
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2058
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 4492
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
Софти(Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Globo 4100c

Автор gotsanyukРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 6899
Остання відповідь 09:38:37, 29 Липень 2015
від bodyan