Приймачі DVB-S/S2 > Strong

Strong 6006

<< < (6/7) > >>

sattv1:
ну от так завжди - новачку від воріт поворіт))))) хоч бери та швидку допомогу викликай)))) ну все ж таки - я неправильно міряв чи що? невже так важко пояснити як правильно виміряти напругу на цьому конденсаторі? ну будь ласка.....

duman:
На кондесаторі постійна напруга в межах 270-310 вольт  має бути.Яким приладом міряєш?Вибираєш постійну напругу 1000v.На якій мікросхемі виконаний БЖ? Провір свій тюнер на іншій системі а в себе підстав інший щоб
визначитись де причина зарита (бажано).Не забувай ТБ при вимірах бо там фаза мережева

sattv1:
на конденсаторі напруга 325 вольт . а мікросхема в БЖ - 5L0365R. Звісно я пробував вмикати на різних системах - 100% робочі)

sattv1:
от йопрст!!!!))) не знаю що було і куди воно поділось - але сигнал стабілізувався!!!! може яку детальку зачепив..... завтра покаже... та й взагалі думаю що колись воно всерівно проявиться))) Усим спасибі!

duman:
Мережева завищена напевно а так нормально.Не мав діла з таким апаратом але
коли поміняв кондесатори по 3.3 і 5 вольтах то далі треба дивитись на 1.7 вольт
що живлять вхідний тюнер і кондесатори біля нього.Читав на форумах що в Самсунгах міняють при таких проблемах кондесатори в самому вхідному тюнері ??? А напруги на виході БЖ не дьоргаються?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version