Приймачі DVB-S/S2 > Strong
Strong 6006
sattv1:
та 10 вольтові я поміняв - питаю за ті що 16 і 35 вольтові))
sattv1:
--- Цитата: SashaTv від 11:30:11, 10 Серпня 2011 ---To sattv1 :Чому нема в відповідях ,що замінювалось?/наприклад номінал електроліта/ів/ тощо /.З дописів незрозімло -чи замінювався мережевій електроліт 47мкфX400В.
--- End quote ---
та отож трохи краще стало коли першим поміняв 47 на 400 В. падіння всерівно є - але тоді кожного разу було до ноля а зараз через два-три на четвертий. Періодичність стрибків сигналу так і залишилась -кожні 7-8 секунд
SashaTv:
Судячи по дописах Ви почали хаотично замінювати електроліти в БЖ/це неправильно,imxo/.Отже,яка напруга на мережевому електроліті 47мкфX400В -та які напруги всеж-таки на виході БЖ.Не зашкодило б перевірити вихідні напруги осцилографом на наявність спотворення вихідної напруги/якщо є/.
sattv1:
Просто що перше посовітували те я й зробив. Вибачте - дилетант я))) Осцилографа не маю - але вольтметром поміряв вихідні напруги з БЖ. Всі в нормі, за виключенням замість 24 вольт іде 23.2 -- а замість 7 вольт чомусь надто багато - 8.5. Чи це не занадто велике відхилення?
SashaTv:
По 23v норма-а по 7v замінити електроліт.І традиційно:
--- Цитата: SashaTv від 15:57:52, 10 Серпня 2011 ---яка напруга на мережевому електроліті 47мкфX400В
--- End quote ---
PS:Потрібно впевнитись,що мережевий електроліт добрий.
Навігація
Go to full version