Приймачі DVB-S/S2 > Humax
Humax va-fox з загрузчиком 2.89
radioham:
я так зрозумив що для HUMAX VA-FOX boot ver 2.89 - ЕМУ не свитыть?
romkatv:
Спочатку змінюємо завантажувач на 2.60 з допомогою 280_MasterJey через COM-порт, потім заливаєм стандартно. Все працює на fox а 5200. Перевірено кілька раз. Не знаю, чи можна публікувати патчер завантажувача відкрито..., в описалові забороняють, але через Google знаходиться легко.
radioham:
--- Цитата: romkatv від 06:38:30, 29 Грудня 2009 ---Спочатку змінюємо завантажувач на 2.60 з допомогою 280_MasterJey через COM-порт, потім заливаєм стандартно. Все працює на fox а 5200. Перевірено кілька раз. Не знаю, чи можна публікувати патчер завантажувача відкрито..., в описалові забороняють, але через Google знаходиться легко.
--- End quote ---
для 2,80 це дийсно працюе але я маю апарат з загрузчиком 2.89
наголос - 2.89
nikolayn:
Ні в якому разі не міняй загрузчик. Після заміни він буде мертвий, а востановити його дуже не просто.
romkatv:
Боїтеся зачіпати - Ваше діло, але я змінював завантажувач 2.89 на 2.60 цим пакетом HDFів. Здається, все рівно, який там рідний завантажувач, воно все одно переписує під 2.60. Читати вмію і написав, бо теж попадались 2.89 і чудово прошивались. Теж мав сумніви, але заспокоювало те, що є Z-Board, яким користувався років з 5 назад до винайдення MasterJey, тому й спробував.
Може пощастило.... Не вздумайте пхати в ACE - точно здохне.
Навігація
Go to full version