Приймачі DVB-S/S2 > Openbox

1 травня міжнародний день смерті приладів SF

<< < (2/4) > >>

slavon:

--- Цитата: nico2 від 21:02:22, 03 Травня 2010 ---... в нахабній формі мені нагадали що я був попереджений що  самовільна зміна по може вивести з ладу прилад ...

--- End quote ---
Ну а якже в канторі вміють все звалити з хворої голови на здорову. >:( >:( >:(

--- Цитувати ---Вы забанены навсегда.
--- End quote ---
Мене наприклад на цих форумах банили тільки за те що я писав пости українською мовою, при чому ті кому ці пости були адресовані, а це переважно люди їз всього бувшого "совка" мене прекрасно розуміли !!! Теж мені українська компанія і її "повага" до державної мови та до її народу який привик спілкуватись не тільки на "общепонятном языке" !!! Більше на тих форумах я принципово не пишу !!!:-Р :-Р :-Р

Denja:
А де оновлена прошивка без бомби? Найшов тільки 272. Свій прошив 2 тижні тому нею, але вже тиждень як невключав. Може пронесе і вдасться перешити зразу...

Мішаня:

--- Цитата: Denja від 15:20:40, 04 Травня 2010 ---А де оновлена прошивка без бомби? Найшов тільки 272. Свій прошив 2 тижні тому нею, але вже тиждень як невключав. Може пронесе і вдасться перешити зразу...

--- End quote ---

SERS3333:

--- Цитата: Denja від 15:20:40, 04 Травня 2010 ---Свій прошив 2 тижні тому нею, але вже тиждень як невключав. Може пронесе і вдасться перешити зразу...

--- End quote ---
Обов’язково напиши про результат , цікаво, чи смерть прийшла з супутника ,чи з софта

malyshka:
   Вже є офіційне вибачення: справа у софті. Як добре часом в вихідний день відпочивати (це я про себе). Дякую за попередження. Прошив 276-м софтом, ніби працює. Передзвонив тому, хто у Львові найбільше продав приладів СФ і здивувався, що до продавця (представника Сат Сист.)  ця проблема ще не дійшла.                   *-I

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version