Приймачі DVB-S/S2 > 7010A, 7100A, 7010

Globo 7010A. Відсутній сигнал.

<< < (3/7) > >>

search:
borriss,поміряй напругу 5 В.При заниженій 5В живлення селектора недостатне(3,3 В ) і сигнала не буде.

zloj vitos:

--- Цитата: borriss від 16:40:26, 20 Липня 2010 ---.....На переднiм табло тюнера горять цифри в пiвнакала.....

--- End quote ---
Занижена напруга...Я б почав з 100мкф 400В(Заміряйте на ньому напругу якщо набагато менще 300В-то міняйте)...Сам спочатку не повірив що більшість проблем у ньму...але тепер починаю з нього ремонт(звісно чкщо немає вздутих конденсаторів)..Ну і звісно треба міняти конденсатор по 3,3в (навіть якщо візуально нормальний).

SashaTv:

--- Цитата: borriss від 16:40:26, 20 Липня 2010 ---Напруги на блоцi живлення в нормi.

--- End quote ---
Норма-так норма.Конкретних цифр нема.Хоча припускаю,що тмяне табло-це результат пилюки чи потьмяніння пластмаси лицевої пластмаси.Або є ще хиба/напрклд. занижено 5 вольт/.

borriss:
Дякую Всим хто вiдгукнувся.Сьогоднi все перевiрю.Вечером вilпишусь.

borriss:
Вибачаюсь не було часу .Сьогоднi все перевiрив -всi напруги в нормi-3.3 в  5.1в  12в.На конденсаторi 47-400в=500в.Замiнив всi конденсатори по 3в   5в  i 12в.Все запрацювало.Так що я думаю що форма напруги якоiсь була не в нормi.Нажаль не було чим подивитись (осцилограф забрали ).Ще раз дякую всiм за пiдсказки.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version