Приймачі DVB-S/S2 > StarTrack

Star track sr-55x plus як та чим прошивати?

<< < (4/4)

seriy:
Без випаювання не прошиєш, я пробував не бачив програматор флеш

qwerty1975:

--- Цитата: taraslisorub від 13:36:21, 22 Березня 2021 ---тюнер не мій такий вже принесли. віндовс 10 прошивати стоїть програма колібрі і 1.29 стандартна. коли заходиш у програму прошивати вибиває що драйвер встановлений не правильно. память не випаював шив через чіпсу.
--- End quote ---
Попробуй версію програми для програматора 1.34

taraslisorub:
здогадуюся що проблема у драйверах не від прищепки уже і дрова спеціально під вінду10 шукав переустановку не один раз робив і кожен раз коли заходжу у програму для програмування пише драйвер установлений не правильно або з помилкою у диспетчері показує що правильно ще не пробував відключати антивірус і не міняв програму на1 38 colibri пише теж що не бачить десь попробую ще випаяти память
Додано: 18:40:42, 22 Березня 2021дякую всім хто допомагає а то у мене кнопка спасибі пропала
Додано: 18:58:27, 22 Березня 2021забув написати що навіть сам програматор без прищепки і памяті програма 1 29 не баить його зато і хотів спитати може у когось таке було і як це вилілувати вінду 3 тижні назад поставили комп був на ремонті згоріла відеокарта зараз працює
Додано: 19:10:38, 22 Березня 2021тюнера перепрошивати знаю як ще роки2 тому тарілки ставив а далі ірфаркт операція у Києві в Шалімова тарілки вже не ставлю але люди ще приносять десь та десь тюнера

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version