Автор Тема: Globo 5000 висне після заставки  (Прочитано 386 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 5000 висне після заставки
« : 17:54:01, 03 Квітень 2010 »
Тюнер включається але після заставки висне (на екрані нема нічого крім сірих квадратів і після кожної загрузки інших)
Підстановка живлення з робочого тюнера нічого не змінила,тюнер нормально перешивається з іншого такогож але знову після заставки зависає.
Я думаю що справа в материнській платі,а вчому конкретно?Господар говорить що тюнер інколи вже підвисав але після перезагрузки все ставало на свої місця.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Globo 5000 висне після заставки
« Відповідь #1 : 18:35:24, 03 Квітень 2010 »
Для початку, підкинь нову оперативку derisive.gif

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 5000 висне після заставки
« Відповідь #2 : 20:53:53, 03 Квітень 2010 »
А конкретніше будьте ласкаві про заміну оперативки,так як  я крім живлення в цих тюнерах ще нічого не ремонтував.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 5000 висне після заставки
« Відповідь #3 : 21:16:50, 03 Квітень 2010 »

забув додати що на таблі  зразу 0000 і не реагує ні на пульт ні налокальну клаву .Може справа і в кварці 27 МГц?

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Globo 5000 висне після заставки
« Відповідь #4 : 21:31:32, 03 Квітень 2010 »
Попробуйте закинути окремо список каналів.Виглядає на проблему з флешкою.
PS:в вхідний  тюнер не затекла вода?
« Останнє редагування: 21:53:43, 03 Квітень 2010 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 5000 висне після заставки
« Відповідь #5 : 06:48:19, 04 Квітень 2010 »
Та список залітає без проблем та толку з того мало.Ще додам що після декількох годин викл тюнера на таблі спочатку моргають нулики і вісімки а потім вже встановлюються 0000. По вхідному тюнеру не скажеш що там могла бути вода.
« Останнє редагування: 06:53:04, 04 Квітень 2010 від sasha19722201 »

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Globo 5000 висне після заставки
« Відповідь #6 : 07:02:18, 04 Квітень 2010 »
Замінюйте кварцевий генератор 27 мГц.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 5000 висне після заставки
« Відповідь #7 : 07:12:40, 04 Квітень 2010 »
Так дякую обовязково заміню кварц,я зразу на нього подумав просто під рукою нема ,а витягувати з робочого тюнера не хотілось.В середу куплю на ринку поставлю і відпишусь.

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7318
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 2988
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2836
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5418
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1244
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh