Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Антени, встановлені нами, і не тільки...
Ogirok:
Хлопці, надалі про відносини з клієнтом пишіть у цьому розділі: http://sat-ukraine.info/index.php?board=167.0
Ігорь:
Це зовсім недавно ставив, ще свіжа *-P
Ігорь:
А це конкуренти ставили. По спецзамовленню, з підпоркою! :2funny:
RIZIK:
Задовбався переставляти антени після таких установщиків гроші взяли поставили як небудь і х*й нарісуеш їх.Чи не простіше зробити надійний кронштейн на стіну і надійно закріпити антену і немати в майбутньому з нею геморою .Дбайте про свою репутацію.
toliktv:
--- Цитата: Дядя Миша від 14:49:13, 28 Грудня 2008 ---Я прживаю в селі ,яке знаходиться на чималій відстані від районних центрів де є професійні установщики і я десь писав,що добре булоб мати в таких селах своїх спеціалістів ,але люди є люди- комусь подобаюсь я,комусь хтось інший,а хтось робить заказ через обласне місто чи район,хтось робить установку сам,з часом виникають питання з обслуговуванням.Якщо установку робили установщики з Івано-Франківська чи района, то вони мають і обслуговувати?Якщо на гарантії то безплатно-як це має виглядати?коли до Ів.Франк.-50км.,а до ближніх р-нів -30км.І знову ж таки на підхваті Дядя Міша і ще тут два таких є в селі.Як бути мені в такій ситуації?Відказувати?Клали з Ів.Франк.хай вони тебе і обслуговують,так?Вчора до мене приходив один газда якому робив установку системи професіонал з Ів.Франк.з яким цей газда не розрахувався як треба,а кинув йому 30гр і прогнав з хати.Тепер в нього виникли проблеми і він прийшов до мене.Що в даному випадку робити мені?
--- End quote ---
В такому випадку казати подвійну-потрійну ціну таким газдам, й гроші вперед.
В мене обслуговування для своїх клієнтів одна ціна, для людей яким ставили конкуренти- лруга ціна. Й люди в селі вже задумуються, чи визивати з області установщиків, й потім при проблемах звонити й чекати -а коли ж вони приїдуть, або платити мені за усунення недоліку. Або зразу визивати мене... :)
Навігація
Go to full version