Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Антени, встановлені нами, і не тільки...

<< < (13/110) > >>

romireb:
2 Razvedka
---

взявби трубу або лопату  загнав би її в земельку по самі помідори... рясно покропив би водою ...щоб засмоктало ..поклав дві-три  цеглини й причепыв.би  ....

до речі про  тимчасові установки .. діло було в зимку  під новий рік

кліент зажадав "супутнік" .... ярок  хутір місто гибле... кругом тінь від сосснового бору .... так от знайшовши дірочку в небі поставив  антенну на сніг приціливі залив 3-ма  відрами води ..  й вона так стояла  поки не розтанув лід....(влітку можно засмість снігу пісок або  розчин  алебастру )  або алебастр розчиняем в бочці  вставим туди шест . й чекаємо поки загусне   ..далі ви знаете

Razvedka:
 :2funny: An14 O0
romireb , наш хлопець !

Yaro:

--- Цитата: romireb від 14:08:12, 20 Серпня 2008 ---2 Razvedka
---

взявби трубу або лопату  загнав би її в земельку по самі помідори... рясно покропив би водою ...щоб засмоктало ..поклав дві-три  цеглини й причепыв.би  ....

до речі про  тимчасові установки .. діло було в зимку  під новий рік

знайшовши дірочку в небі поставив  антенну на сніг приціливі залив 3-ма  відрами води ..  й вона так стояла  поки не розтанув лід
--- End quote ---

Круто...:) Додуматися ще треба. Хоч я сам антен і не ставлю, по крайній мірі масово, мені теж ставив дружок) - але цікаво :)  ca.,

valertcik:
 я б в таких тимчасових установщиків по деревах і т.д. забирав би ліцензію на встановлення (образно висловлюючись) і відправив би яблука грушки збирати городи копати а не займатися установкою антен
П.С.професійний установщик ніколи б про таке навіть і не подумав не тощо поставив навіть тимчасово *-M

valertcik:
я розумію що моє висловлювання думки комусь непообається.....уже мінуси посипались.....правда очі ріже *-Pможете добавляти не ображаюсь :2funny:головне щоб від цього був результат і кому положано копати картоплю то іі об копав  а кому встановлювати антени той встановлював і підіймав свій рівень роботи *fack*

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version