Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Антени, встановлені нами, і не тільки...
Bogaivka:
У мене (Перемишлянщина) налаштована друга антена (1,2 м) на 53Е градус (правда не всі канали завжди показують ).Мене заінтригувала кругова поляризація на цьому супутнику .Скажіть ,будь-ласка, що мені для цього потрібно і конкретно як це зробити і чи реально це зробити на моїй антені ?
(Тюнер Eurosky 4050HD )
Snoop:
--- Цитата: Bogaivka від 14:19:43, 03 Липня 2017 ---У мене (Перемишлянщина) налаштована друга антена (1,2 м) на 53Е градус (правда не всі канали завжди показують ).Мене заінтригувала кругова поляризація на цьому супутнику .Скажіть ,будь-ласка, що мені для цього потрібно і конкретно як це зробити і чи реально це зробити на моїй антені ?
(Тюнер Eurosky 4050HD )
--- End quote ---
Перекрутити на 36 кругова поляризація і будеш мати усе і про все!!!!!!!!!!!!!!1
Bogaivka:
--- Цитата: Snoop від 14:59:41, 03 Липня 2017 ---Перекрутити на 36 кругова поляризація і будеш мати усе і про все!!!!!!!!!!!!!!1
--- End quote ---
Без шаринга тут нічого цікавого не бачу.А взагалі я просив більш конкретнішої ДОПОМОГИ !
ioan:
Тепер я бачив все :2funny:
slavon:
н
--- Цитувати ---алаштована друга антена (1,2 м) на 53Е градус (правда не всі канали завжди показують ).Мене заінтригувала кругова поляризація на цьому супутнику .Скажіть ,будь-ласка, що мені для цього потрібно і конкретно як це зробити і чи реально це зробити на моїй антені]налаштована друга антена (1,2 м) на 53Е градус (правда не всі канали завжди показують ).Мене заінтригувала кругова поляризація на цьому супутнику .Скажіть ,будь-ласка, що мені для цього потрібно і конкретно як це зробити і чи реально це зробити на моїй антені
--- End quote ---
Потрібна голова С-діапазону
якщо вірити карті покриття С-діапазону 53Е 1.2 метра має бути достатньо
Навігація
Go to full version