Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Антени, встановлені нами, і не тільки...

<< < (98/110) > >>

Denja:
З чого ви взяли шо там шось потрібно підіймати? Максимум коли снігу намете можуть бути нюанси. Зеркало не  закрите дахом в зоні прийому. Так - критично близько, але таки працює. Якби не працював 13е, одразу б шось змінили. Ставив не я, якшо шо )) А з клієнтом як завжди, якшо одразу не обумовили шо за виклик полюбе платити треба навіть якшо не вийде поремонтувати, то в більшость випадків відморозиться. До такого треба бути готовим. Та і при чому тут ставив жлоб? В таких умовах мотнувши 50 км до клієнта використаєш любу можливість шоб не зїздити в холосту.  І такий монтаж краще чим на трухлявий комин, який розлетиться за пару років.  з горем пополам з драбини до головок досягнути вдасться.

malyshka:
Оце, шо на знимці, шановний ДЕНЯ, словом "ставив" назвати неможливо! Це називається "приліпив", "насрав" або ше як інакше, але не "ставив". Вас би влаштувало, як клієнта, подібне? Якщо ви рахуєте, що там все впорядку, тоді вибачте, у нас з вами зовсім різні поняття про те, що можна рахувати роботою, яку прийшов виконати спеціаліст, і яка відповідно вартує, щоб за неї заплатили.  ca.,

sergeny:
А де ви бачите там головку на хотбірд?
Аж збільшив - і нарахував 4 кабеля...- 2 твіна
Походу хотбірд в прольоті..

Denja:
 malyshka  Шановний, обгадити можна будь кого і будь шо. Ширше дивитися потрібно. Один сказав Г, всі підхопили, а ситуації насправді бувають різні.  З досвіду - порядні майстри про інших "колег" стараються дурного не говорити...
п.с.  І  не переходьте на особистості, ми не знайомі вживу, а в інтернет баталії я не вступаю з незнайомими людьми принципово.

malyshka:
 Де ви побачили тут особистості? Я побачив знимку і розповів про неї все, що думаю і більше нічого. У вас, дивлячись на знимку, в голові зформувався лише позитив, у мене навпаки - негатив. Маю право на свою думку? (Што віжу - то і паю).

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version