Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Антени, встановлені нами, і не тільки...

<< < (82/110) > >>

Hurkot:

--- Цитата: SERS3333 від 15:38:14, 15 Березня 2013 ---увесь горизонт біля твоїх ніг ,крути куди душа побажає , список з каналами тут http://www.flysat.com/satlist.php
--- End quote ---
Попробуйте зробити, як радить SERS3333.
Додано: 16:48:16, 15 Березня 20132 svidrak Читайте. До речі, це є на цьому ж форумі:

svidrak:
ладно буду пробивать главное штоби моя тарелка потянула хоть один спутник
53 і 75 градус мені інтересний тіки зловити буде іх сложновато і тре найти прошивку для свого глобіка шоб були ці спутники

Sat-eXplorer:

--- Цитувати ---В мене на хаті стоїть 2 звичайні тарілки на амос сіріус і хотбірд
--- End quote ---
Тобто два дракони (по три конвертори на кожній) чи як розуміти?

--- Цитувати ---58 см
--- End quote ---
Тільки Astra 1G at 31.5°E і Eutelsat 36A/36B at 36.0°E. Але там майже нічого немає у відкритому доступі.

--- Цитувати ---А на яких спутніках ліпші канали?
--- End quote ---
На драконі дуже багато цікавих і пізнававльних каналів але більшість із них транслюються в закодованому вигляді... Їх можна відкрити але це питання обговорюється в інших розділах форуму.

--- Цитувати ---53 і 75 градус
--- End quote ---
Для впевненого прийому сигналу з даних супутників бажано використовувати антену діаметром 85 см і вище. На антенах меншого діаметру 100% буде сипати картинку навіть в ясну погоду.

Hurkot:

--- Цитата: svidrak від 16:53:55, 15 Березня 2013 ---53 і 75 градус мені інтересний тіки зловити буде іх сложновато і тре найти прошивку для свого глобіка шоб були ці спутники
--- End quote ---
Нова прошивка не обов"зкова. якщо в тюнері є ПЗ з Ему. Необхідні параметри транспондерів, ключів можна взяти з таблиці Гоцанюка.

Snoop:
все ж таки як наважитись на 75град не забудьте поміняти місцями кріплення антени до кронштейна бо довго будете ловити!
Зробіть з двох Ваших антен - 1 дракона 4w 5е 13е, а 2-гу 31е,36е і 53е!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version