Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Антени, встановлені нами, і не тільки...

<< < (67/110) > >>

sergeny:
от і я про тінь :2funny:

yuriks:

--- Цитата: sergeny від 06:21:35, 04 Січня 2012 ---от і я про тінь :2funny:

--- End quote ---
Загдав один анекдот
закінчується фразою "... нутром чую що півлітра, але як це математично пояснити ?!"

Denja:
fox-taras
А тінь тут при чому? Чи може будем уявляти шо антена буде деформуватися від перепаду температур жаркими літніми вечорами?
Якшо нормально налаштовувалась антена (тобто при настройці пройшлися по всім слабким та ходовим частотам), то ніяких проблем бути неповинно і надалі.  Памятаю як літом люблять згадувати сонячну інтерференцію, тільки от при якісно налаштованій антені такі нюанси невспливають ніколи і навіть незначні відхилення ніхто замітити невстигає. Думаю автор фото всеодно викладати цифри по сигналу небуде, відповідно сперечатися нам нема про шо надалі. Від себе можу порадити по даному екземпляру хіба кабеля нормально вкладати, шоб не головки їх тримали, а навпаки.

Android-80:
А я за останній 2011 вже разів 3-4 був на доробках таких антен. Лишень одну погодились переробити, решта клієнти відмовились через дороговизну обслуговування, я заряджав сходу 50 американських. І дивного тут нічого нема, лишень кабель новий зробити і "по людськи" 30-35 метрів на самих головках і т.д. А я сомніваюсь, що власник тієї тарілки і того дерев"яного будиничка якась стара бабуся з Закарпаття. Це стопроцентна колиба чи мотельчик, де компанія з чотирьох чоловік за поїдання шашлику викидає по 50-100 баксів за сеанс. O0 *-P Такі клієнти і скупі, но після співбесіди погоджуються на компресійки, фінмарк, тріакс, інверто і інші для багатьох неземні назви. :2funny:
Починаю з кабеля, відрізаю два шматка фінмарку і "пісі" і кладу клієнту в морозилку. Поки ходимо, роздивляємось об"єкт і план роботи, то морозилка робить "диво". Після всіляких переконань йдемо до холодильника, витягуємо кабеля і в"яжемо у вузли. Про результат не пишу, проексперементуйте вдома самі. А з практики скажу, що при установці в -35 фінмарк оправдав себе на всі 100%. За таку роботу беремо(заробіток на матеріалі, налаштування тарілки 250-350грн., 2-2.5грн. за кабель, з прокладкою-5грн.за метр погонний)...
    Сьогодні ставимо 8-ми канальні, зфоткаю і покажу.
Тарас, покажи свою миску, встановлену нашими спільними зусиллями після 24-00 :o :-Р An14 *-P

sergeny:
Denja
ви спочатку почитайте що таке сонячна інтерференція і коли вона буває  :2funny: :2funny: :2funny:
І подумайте логічно де супутник,де сонце...і т.д...може тоді зрозумієте і небудете біліберди писати

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version