Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Антени, встановлені нами, і не тільки...

<< < (66/110) > >>

Denja:

--- Цитата: fox-taras від 19:35:47, 03 Січня 2012 ---Красти то може і некраде а от в вечірній час  якість  падає процентів на 20,транспордери з малою швидкістю може і зовсім непоказують.

--- End quote ---
Я перепрошую, а з чого то такі висновки? Чи фаза луни впливає не тільки на сигнал?))

iwan75:

--- Цитата: tosat від 18:04:31, 03 Січня 2012 ---Чесно кажучи, я б таку фотку навіть би не викладав.. :)
1.Такого кронштейна вже давно не застосовую та іншим не раджу.

--- End quote ---
Це не такий,він вже з трикутничками підварененими.Якось у мене зламалась драбина і прийшлось трошки повисіти на одній руці.

VANOS:

--- Цитата: fox-taras від 19:35:47, 03 Січня 2012 ---Красти то може і некраде а от в вечірній час  якість  падає процентів на 20,транспордери з малою швидкістю може і зовсім непоказують.

--- End quote ---
Будь ласка обґрунтування такої теорії.
По поводу тарілки, на фото здається що дах закриває, насправді це ілюзія фото.
Хоча не проблема перевірити дану гіпотезу, піду десь вечерком перевірю.

--- Цитата: iwan75 від 21:13:49, 03 Січня 2012 ---Це не такий,він вже з трикутничками підварененими.Якось у мене зламалась драбина і прийшлось трошки повисіти на одній руці.

--- End quote ---
Згода, на даний час підправили дані кронштейни. От би ще драбини нормальні зробили :) :) :) :2funny: :2funny: :2funny:

sergeny:
фоткайте будьласка з вищої точки,або дальше.99% шо краде...

fox-taras:

--- Цитата: Denja від 20:09:53, 03 Січня 2012 ---

--- End quote ---
Я перепрошую, а з чого то такі висновки? Чи фаза луни впливає не тільки на сигнал?))

--- End quote ---
Можливо місяць на Вас впливае,а ми говоримо про тарілку.Ще немає вечора а тінь на ній вже є.
От колега  VANOS піде провірить і тоді напише нам.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version