Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Антени, встановлені нами, і не тільки...
sergeny:
Cудити строго небудемо :2funny:
А от підсказку дам.Невпевнений на всі сто але знизу складається враження шо криша "краде" сигнал derisive.gif треба нижче поставити.І кабеля гарно попідвязувати.
VANOS:
Сигнал як бачите дах не краде (це точно сам бачив :2funny:) а от на рахунок кабелів згоден, прорахувався при прокладці, і ще використовував DISEcTи односторонні (є такі що всі виводи на одну сторону), а кабелі від головок не здогадався рівно підрізати, а часу переробляти не було(на носі Новий рік), от і вийшла така байда. :)
tosat:
Чесно кажучи, я б таку фотку навіть би не викладав.. :)
1.Такого кронштейна вже давно не застосовую та іншим не раджу.
2.Ну а кабеля, це як пісня, зразу видно професіоналізм монтажника..
в любому випадку завжди потрібно робити якісно, це не проблема рівномірно обрізати кабеля, та закріпити, щоб все виглядало акуратно,
навіть і коли часу нема, то можна переробити потім (підозріваю, що оплата була нецікава, особисто я краще взагалі не буду робити, ніж за низьку оплату), проте - імідж понад усе.. будете робити якісно і все повернеться сторицею..
P.S. І чому тоді до будинку заходить 5 кабелів..?
VANOS:
--- Цитата: tosat від 18:04:31, 03 Січня 2012 ---1.Такого кронштейна вже давно не застосовую та іншим не раджу.
--- End quote ---
Аргументуй.
--- Цитата: tosat від 18:04:31, 03 Січня 2012 ---2.Ну а кабеля, це як пісня, зразу видно професіоналізм монтажника..
в любому випадку завжди потрібно робити якісно, це не проблема рівномірно обрізати кабеля, та закріпити, щоб все виглядало акуратно,
навіть і коли часу нема, то можна переробити потім (підозріваю, що оплата була нецікава, особисто я краще взагалі не буду робити, ніж за низьку оплату), проте - імідж понад усе.. будете робити якісно і все повернеться сторицею..
--- End quote ---
Частково згодний >:(, хоча не завжди діло в оплаті, якщо дуже хороші знайомі то і робиться інколи по першому ж проханню. Винуватий що не виправив, от тому і виставив щоб аналізуючи критику переробити відповідно.
І якщо не акуратно, ще не значить що не якісно. (від самого початку проблем не було до сьогодні і надіюсь що ще не скоро будуть)
--- Цитата: tosat від 18:04:31, 03 Січня 2012 ---P.S. І чому тоді до будинку заходить 5 кабелів..?
--- End quote ---
Щось головок на 6 виходів не бачив. :2funny: запас лишнім не буває :2funny:
А насправді
Ще не всі кабеля розведені, ще не дороблені всі приміщення.
fox-taras:
Сигнал як бачите дах не краде (це точно сам бачив )
Красти то може і некраде а от в вечірній час якість падає процентів на 20,транспордери з малою швидкістю може і зовсім непоказують.
Навігація
Go to full version