Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Антени, встановлені нами, і не тільки...

<< < (65/110) > >>

sergeny:
Cудити строго небудемо  :2funny:
А от підсказку дам.Невпевнений на всі сто але знизу складається враження шо криша "краде" сигнал  derisive.gif  треба нижче поставити.І кабеля гарно попідвязувати.

VANOS:

Сигнал як бачите дах не краде (це точно сам бачив :2funny:) а от на рахунок кабелів згоден, прорахувався при прокладці, і ще використовував DISEcTи односторонні (є такі що всі виводи на одну сторону), а кабелі від головок не здогадався рівно підрізати, а часу переробляти не було(на носі Новий рік), от і вийшла така байда. :)

tosat:
Чесно кажучи, я б таку фотку навіть би не викладав.. :)
1.Такого кронштейна вже давно не застосовую та іншим не раджу.
2.Ну а кабеля, це як пісня, зразу видно професіоналізм монтажника..
 в любому випадку завжди потрібно робити якісно, це не проблема  рівномірно обрізати кабеля, та закріпити,  щоб все виглядало акуратно,
навіть і коли часу нема, то можна переробити потім (підозріваю, що оплата була нецікава, особисто я краще взагалі не буду робити, ніж за низьку оплату), проте - імідж понад усе.. будете робити якісно і все повернеться сторицею..

P.S. І чому тоді до будинку заходить 5 кабелів..?

VANOS:

--- Цитата: tosat від 18:04:31, 03 Січня 2012 ---1.Такого кронштейна вже давно не застосовую та іншим не раджу.

--- End quote ---
Аргументуй.

--- Цитата: tosat від 18:04:31, 03 Січня 2012 ---2.Ну а кабеля, це як пісня, зразу видно професіоналізм монтажника..
 в любому випадку завжди потрібно робити якісно, це не проблема  рівномірно обрізати кабеля, та закріпити,  щоб все виглядало акуратно,
навіть і коли часу нема, то можна переробити потім (підозріваю, що оплата була нецікава, особисто я краще взагалі не буду робити, ніж за низьку оплату), проте - імідж понад усе.. будете робити якісно і все повернеться сторицею..

--- End quote ---

Частково згодний >:(, хоча не завжди діло в оплаті, якщо дуже хороші знайомі то і робиться інколи по першому ж проханню. Винуватий що не виправив, от тому і виставив щоб аналізуючи критику переробити відповідно.
І якщо не акуратно, ще не значить що не якісно. (від самого початку проблем не було до сьогодні і надіюсь що ще не скоро будуть)

--- Цитата: tosat від 18:04:31, 03 Січня 2012 ---P.S. І чому тоді до будинку заходить 5 кабелів..?

--- End quote ---

Щось головок на 6 виходів не бачив. :2funny: запас лишнім не буває :2funny:
А насправді
Ще не всі кабеля розведені, ще не дороблені всі приміщення.

fox-taras:
Сигнал як бачите дах не краде (це точно сам бачив )

Красти то може і некраде а от в вечірній час  якість  падає процентів на 20,транспордери з малою швидкістю може і зовсім непоказують.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version