Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Антени, встановлені нами, і не тільки...
hmura:
На рахунок пiдмотки iзоленти на ефки :2funny: Якщо використовувати нормальний кабель типу FinMark 660 то вiн нiколи не вискочить з ефки силою не вирвеш O0
sergeny:
--- Цитата: DVBDSN від 08:06:18, 21 Вересня 2011 ---Що далі ? Почнете фото викладати у кого краще оформлена базарна вітрина?
--- End quote ---
:2funny: :2funny: :2funny:
Чомусь тут базарників неповажають.Хоч всі інші працюють зовсім без всяких торгових точок...Найди вітра в полі :2funny:
slavon:
sergeny Та тут справа не в базарниках, чи не в базарниках ... Тут справа в в установщику як людині - я наприклад, стараюся порадити і поставити все як найкраще в межах того бюджету, звичайно, на який клієнт розраховує. Як що клієнт хоче щось взагалі ніяке за дуже дешево староюся його відговорити або взагалі відмовляюсь від замовлення - бо нерви і репутація важливіші за тих десяток баксів заробітку. Я працюю в основному в себе в місті і навколишніх селах - всі мене в нашому містечку знають, мій номер мобільного вже не зміний років з 5 і тд.тп. ca.,
sergeny:
slavon все що ви написали про себе дослівно і про мене.Тільки номер наверно старіший derisive.gif
Просто ходить така неправильна думка я і прикольнувся що базарника хоть найти можна,а того хто нізвідки приїхав і поїхав туда ж ... шукай вітра в полі
дядя Міша:
Недавно був в селі і зробив таке фото тарілки 1.2м на 75*....
Навігація
Go to full version