Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Антени, встановлені нами, і не тільки...

<< < (51/110) > >>

валера:
не маю звички фотографувати свої роботи,вирішив сфотографувати те що дома вісить, досить довго щоб ізолента порозмотувалась, раніш використовував фірми Мастер років 3-6 назад  (то це г... згідний розмотується)так як тесли білої не мав змоги купити,нархунок пластмаси пауксів моделі РХ-2100 покажіть мені на фото хоч одну з розсохнутою пластмасою, після використання їх в дешевих комплектах вже 3-4 роки небачив жодної,це на рахунок тої ж ціни що і євраскай,в бюджетних версіях установки використовую головки фірми Шарп,в кращих варіантах Голд Едішн і Інверто так як в нас на ринку елітні головки пропали років 9 назад
прошу модераторів розвернути мої фотографії так як сам не знаю як це зробити :)

gorich:
на рахунок головок...памятаете старі шарпи?!
до сих пір кому замісь одинарних твіни,чи квадро ставлю,з задоволенням шарпки заберу,та ше пару копійок дам :)
щодо установки Сашка...все красиво...ніхто і не спорить...короб все таке...нажаль як завжди-кліент про тарілки в останню чергу думає...і замісь гофри під штукатуркою-короб ззовні((((

Ankl:
щодо голівок Євроскай, то сам від них відмовився  (бо часто напиваються водички) але це  партії 2008року наприклад, міняв на твіни одному клієнту, то євроскаї 2007 року живі і працьовиті виявились!!! Встановлюю тепер виключно Пауксіс 2100 (якщо сінгл), те що є на ринку куце та мініатюрне із голівок ні в якому разі не беру. Один друзяка ефки з кабелем замотав в себе вдома не ізострічкою а стрічкою сирої гуми (де він її взяв? працював в мережі радіоінтеренету) виходить навіки щільно!!! стяжки теж використовую,  то можна спитати зимові вони морозу не бояться. але від соннячного променю руйнується "еласт" , що кабель потім дешевий дубіє та тріскається, що стяжки. згоден із тим що саме дешевий кабель вискакує із ефок (простий мішковий по 63 грн за бухту), я беру тільки той що  по 90 грн за бухту з ним проблем не має.

sergeny:
Ну чому тільки кабель.А ефки галімі що непопадали

DVBDSN:
Що далі ? Почнете фото викладати у кого краще оформлена базарна вітрина?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version