Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Антени, встановлені нами, і не тільки...
fox-taras:
--- Цитата: sashko2 від 20:41:18, 19 Вересня 2011 ---а так я ставлю..... :2funny:
--- End quote ---
Цей пан робить акуратно і клієнтуру напевно маю баблисту і установок напевно хватає.
sashko2:
так , краще поставити одну за хороші бабки,ніж лазити 10 разів і брати по 100 гр.
Р.S.це Одеса
....а це хто понаставляв...??? :2funny:
iwan75:
Був на встановленні,сфотографував таку картину :)
Хто такий виріб мистецтва зробив?
sergeny:
ту sashko2
Фотошоп наставив :2funny:
8 років займаюсь установками,і пару раз бачив що пластмаса на євросатах "пішла"...Пауксіси сьогоднішні нівяке зрівняння неідуть з євроскаями! Хто невірить хай приїде до мене і спробує настроїти прибалтику .
Хочеться спитати валера та Android-80 а які конвертора ви ставите? Враховуючи слова Android-80 " Краще додати пару центів і взяти щось краще. " Що можна взяти за пару центів доржче але якіснише за євросат.Нажаль я такого небачив...
ту sattv1 ваші слова
О, і я так само роблю!! З мене установники сміялись - казали краще б на пиво зекономив. А я потім їздив по їхнім антенам і ремонтував вилізлі конектори та міняв згорівші головки від цього
А ви непробували брати якісний кабель і якісні єфки ??? Були випадки вилазення кабеля,але по тій причині що на опті НЕБУЛО !!! якісного кабеля і ефок.І ніколи з якісного кабеля і з якісних єфок нічого невилазило.А на рахунок того що виліз кабель а згоріла голова то це біліберда,хай підтвердять ті хто технічно грамотний!
Denja:
Пластмаса не тріскається тільки в інверто. ВСІМ ! іншим потрібно просто трошки більше на то часу. Кронштейни з останніх партій на зварці не обриваються, але нажаль метал тонкий і вітром їх таки занадто розхитує. А обмотування ефок ізолентою чи термотрубками вважаю даремною тратою часу і маразмом. Варте хіба при використанні РСІ кабелю, але тоді такі установки за рік-другий потрібно переробляти. Особливо пізньою осінню і весною частенько попадаються ( називаю це капітальним ремонтом сат. антени))
Навігація
Go to full version