Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Антени, встановлені нами, і не тільки...
валера:
теж використовую ізоленту фірми ТЕСЛА, перевірено часом, не розмотується і не пересихає, розмотати неможливо, вразі потреби потрібно обрізати.Що до головок, повне гумно, через одну дві зими передня кришка перетворюється в попіл,за брак вообще помовчу,якщо по такій ціні раджу паукси більш надійні по пластмасі, а так теж г... а так тарілка поставлена аккуратно видно працював спеціаліст!
п.с. в ваші роки бажаю всім форумчанам мати таке натхнення до праці, яка в наш час нажаль не цінеться... :)
SashaTv:
--- Цитата: валера від 19:28:21, 19 Вересня 2011 ---Що до головок, повне гумно, через одну дві зими передня кришка перетворюється в попіл,за брак вообще помовчу
--- End quote ---
Ви хоч побачили який Евроскай на світлині?Чи просто так пости пишем.
Ogirok:
Кронштейн підібраний досить вдало. Не та висота, щоб його обламало. Є захист від поривів вітру. Років 20 - 30 простоїть точно. Навіть якщо прийде його час і обломиться - то тільки під час бурі, коли люди в хаті. Шкоди не наробить - це найголовніше.
В цьому випадку нема за шо переживати.
fox-taras:
--- Цитата: sattv1 від 14:23:01, 19 Вересня 2011 ---
--- Цитата: SashaTv від 14:02:14, 19 Вересня 2011 --- Щодо Відповідь #233
Зазначу також,якщо порівняти довговічність пластмасової стяжки та ізоляційної стрічки/сучасної-а не з -того століття/-то пластмасова на сонці буде пошкоджена першою.Отже,на мій погляд,в даному монтажу ніяких недоліків нема.
--- End quote ---
Точно - точно. Я це підтверджую, пластмаска, якщо їй більше 2 років розсипається від одного дотику))))
--- End quote ---
Це все залежить які стяжки,мої нерозсипаються і розтягуються а не лопають.
Навігація
Go to full version