Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Антени, встановлені нами, і не тільки...

<< < (48/110) > >>

SashaTv:
 Щодо Відповідь #233
Ніякого стосунку до "падаючих тарілок" даний монтаж немає.Антена встановлена в ніші,утвореною дахом/ну який же там вітер)/.Також важко уявити,щоб після буревію на саморобних кріпленнях"лишень миски покрутило", а  щодо стардатних- "висіли не на кронштейнах, а на кабелі".Конвертори Євроскаї досить пристойні /співвідношення ціна-якість, підвищена чутливість/.В них є лишень один недолік-а саме попадання води всередину з-під захисного ковпачка/найпростіше-це зробити додаткову герметизацію ізоляційною стрічкою/.
 Що таке пластмасові стяжки Дядя Міша знає/достатньо подивитись на світлину-там кабель прикріплений до кріплення саме ними/.Зазначу також,якщо порівняти довговічність пластмасової стяжки та ізоляційної стрічки/сучасної-а не з -того століття/-то пластмасова  на сонці буде пошкоджена першою.Отже,на мій погляд,в даному монтажу ніяких недоліків нема.

sattv1:

--- Цитата: SashaTv від 14:02:14, 19 Вересня 2011 --- Щодо Відповідь #233
Зазначу також,якщо порівняти довговічність пластмасової стяжки та ізоляційної стрічки/сучасної-а не з -того століття/-то пластмасова  на сонці буде пошкоджена першою.Отже,на мій погляд,в даному монтажу ніяких недоліків нема.

--- End quote ---
Точно - точно. Я це підтверджую, пластмаска, якщо їй більше 2 років розсипається від одного дотику))))

nico2:
Все життя примотую ф конектори ізострічкою ,щоб на сонці не повилазили, кабеля замотую також тільки намагаюсь білою супертонкою і суперлипкою,через 10 років не можна розмотати,треба відрізати якщо обламуеться конектор,а стяжки перепробував всякі вони до першого морозу,крихкі як скаралупа на яйцях,на минулій  роботі давали кріпити рекламу чорні, білі, жовті любі гімно повне, хіба шо восьми міліметрові -вісімдесят сантиметрів довжиною якісні та пачка 100 грн і 90 процентів у відходи треба викидати ,звісно якшо користуватися нашою ізострічкою то вона на другий день розмотається

sattv1:

--- Цитата: nico2 від 14:54:07, 19 Вересня 2011 ---Все життя примотую ф конектори ізострічкою ,щоб на сонці не повилазили, кабеля замотую також тільки намагаюсь білою супертонкою і суперлипкою

--- End quote ---
О, і я так само роблю!! З мене установники сміялись - казали краще б на пиво зекономив. А я потім їздив по їхнім антенам і ремонтував вилізлі конектори та міняв згорівші головки від цього. Був випадок, що тюнер згорів від замикання в місці накрученого конектора. Тюнер совали туди сюди - от і виліз кабель з конектора та замкнув. А якби був примотаний ізострічкою - хазяйва б 300 грн зекономили))))

arrows:
А я роблю всі такі речі термо трубкою. Швидко и якісно, відрізав, надів, нагрів турбо запальничкою і все. Не перемерзае і не розмотуеться. Тож якщо побачите на кабелях чорну термо трубку TriNix, знайте то я ставив комплект :2funny: :2funny: :2funny: *-P

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version