Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Антени, встановлені нами, і не тільки...

<< < (47/110) > >>

дядя Міша:
Подивися на мене ,я  ще ого-го........ O0
http://clip2net.com/s/1boBK

canzas:
Підскажіть -маю 1.20 антену, в фокусі 39-ий градус ,чи буде хорошим сигнал на 28-градус -цікавить  скай ук.Живу недалеко від кордону з Угорщиною. Чи може в центр якийсь інший ставити градус ,але пріоритет зрозуміло за ким...

sattv1:

--- Цитата: fox-taras від 18:51:02, 18 Вересня 2011 ---
--- Цитата: Дядя Миша від 18:31:52, 18 Вересня 2011 ---Моя нинішня установка "дракона".....

--- End quote ---
Я так бачу що Ви як молодий по драбині лазете.

--- End quote ---
чому як?!!))) зараз не кожен і молодий так пополазить. А головне душею не старіти!))

Android-80:
Дядя Міша, я теж радий за Вас, но маленьке НО! Тарілка поставлена акуратно, але з гімна. Кронштейн я такий пару років вже в руках не тримав, бо при поривчастому вітрі на ньому тарілку так гундосить, що просто піпець >:(  А в таку погоду і сидять біля телевізора, а не в сонячну погоду. Краще зварний з кутника. Пам"ятаю, що одного року в нас був буревій і багато тарілок після вітру висіли не на кронштейнах, а на кабелі. На таких кронштейнах,як у Вас, вітер обірвав зварку(зроблено на "доброму слові"), а на зварних лишень миски покрутило, но кронштейни вціліли.
Про головки. Ті квадратні Євросато-євроскаї дуже полюбляють вимахуватись. Тай багато в них браку і відказів. Краще додати пару центів і взяти щось краще.
Дісека не бачив, но якщо на півторачці, то я це теж не признаю. Достатньо гарно прикрутити всі F-ки плоскогупцями до дісека, а на вільний порт одягнути ковпачок. Вода не затече 100%.
Окультурення. Ізолента, скотч. Такі матеріали при зміні температури(літо і зима),-люблять розмотуватись, що призводить до обвисання кабелю. Я це називаю соплями. :2funny: Для цього я використовую пропіленові стяжки.

ЗІ. Я Вас не критикую, а ділюсь досвідом, так сказати, практикою встановлення антен. На днях як не забуду, то зроблю фотку нововстановленого "дракону". ca.,

axelfol:

--- Цитата: canzas від 10:18:56, 19 Вересня 2011 ---Підскажіть -маю 1.20 антену, в фокусі 39-ий градус ,чи буде хорошим сигнал на 28-градус -цікавить  скай ук.Живу недалеко від кордону з Угорщиною. Чи може в центр якийсь інший ставити градус ,але пріоритет зрозуміло за ким...

--- End quote ---

Доброго дня всім, я сам із Закарпаття, по питанню про 28-ий градус можу сказати те, що на данному градусі досить низький рівень сигналу на всіх транспондерах, на антенну діаметром 90см деякі з них зовсім без сигналу, на антені 120см сигнал майже на всіх є (крім тих які не входять в нашу зону приймання).
Встановлював антени з такими мультифідами 36Е-28Е(фокус)-23Е-19Е м.Берегово, та 36Е-28Е(фокус)-31,5Е м.Ужгород.
Про 39-ий градус незнаю що сказати так як на сьогоднішній день там майже нічого не залишилось крім декількох відкриваємих каналів Булсатком-пакету.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version