Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Антени, встановлені нами, і не тільки...
sergeny:
Дядя Миша а що вітрів у вас немає? Ніколи так незробивби.Тай щей на оцинкований кронштейн...
дядя Міша:
--- Цитата: sergeny від 05:35:35, 04 Серпня 2011 ---Дядя Миша а що вітрів у вас немає? Ніколи так незробивби.Тай щей на оцинкований кронштейн...
--- End quote ---
Попередньо я викидав таку установку тарілки у себе на 90* де були застереження нарахунок вітрів. Діло в тому, що основна маса хатів знаходиться у ямі між двох горбів і сильного вітру ніколи не буває, тому я не боюсь ставити тарілки в такому варіанті, тай нема альтернативи (хати низькі і навкруги дерева)..Щоб знайти 90* я пролазив цілий тиждень (навіть чіпляв на грушці де був сигнал ) поки з дозволу сусіда не вирубав у нього 40 негрубих дерев і знайшов єдине місце і варіант кріплення тарілки 1.20.. Фото зробив ще раз, тільки що тепер, для наглядності.....
дядя Міша:
А це мій загальний вигляд і варіанти кріплення тарілок на трубі..........
Ogirok:
Накинув на офсет (85Х91) фідерний блок на 4W: 1W: 5E: 9E: 13E: 19E. Сигнал O0. Львів.
tosat:
Зези підпилював..? Чіпляли недавно одному головку на 9Е, так просто стяжкою до готбірдовської головки дракона примотали та сатфіндером відстроїли - дешево та сердито.. :)
Навігація
Go to full version