Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Антени, встановлені нами, і не тільки...
slavon:
--- Цитувати ---нову викликай майстра плати бобло
--- End quote ---
Хто б сперечався, а я не буду .... :2funny: Наші люди так звикли кличуть казна кого - бо в нього дешевше, а потім плати ще раз... Нічого дивного, знайома ситуація ... :2funny: :2funny: :2funny: ca.,
VANOS:
--- Цитата: slavon від 08:46:54, 18 Липня 2011 ---
--- Цитувати ---нову викликай майстра плати бобло
--- End quote ---
Хто б сперечався, а я не буду .... :2funny: Наші люди так звикли кличуть казна кого - бо в нього дешевше, а потім плати ще раз... Нічого дивного, знайома ситуація ... :2funny: :2funny: :2funny: ca.,
--- End quote ---
Ти правий. В мене був випадок, покликали поправити тарілку. Приходжу кріплення цвяхами прибито. Кажу домашньому потрібні саморізи щоб нормально закріпити, а він мені відповідає нащо, рік тому прийшов майстер поправив і на рік хватило, типу поправ а через рік я знову покличу майстра.
В кінцевому результаті все ж таки поставив на саморізи, не давно зустрічав хазяїна каже працює вже другий рік.
:-Р :-Р :-Р
дядя Міша:
Я вже до таких категорично не йду. На днях відправив до тих хто їм ставив, бо кажуть, що прикрутили тарілку на один болт.. Ну і результат такого кріплення, ви вже знаєте.....
VANOS:
--- Цитата: Дядя Миша від 18:06:31, 18 Липня 2011 ---Я вже до таких категорично не йду. На днях відправив до тих хто їм ставив, бо кажуть, що прикрутили тарілку на один болт.. Ну і результат такого кріплення, ви вже знаєте.....
--- End quote ---
В принципі правильно, скупий платить двічі. Хоча і винятки є, в чому винувата бабка яка захотіла дивитися САТ, а цей момент і попався от такий обалтуйсь.
zioom:
--- Цитата: VANOS від 19:10:24, 18 Липня 2011 ---в чому винувата бабка яка захотіла дивитися САТ, а цей момент і попався от такий обалтуйсь.
--- End quote ---
В тому що бігала шукала де дешевше а не взяла у людей які якісно замонтують і гарантію дадуть.
Навігація
Go to full version