Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Антени, встановлені нами, і не тільки...

<< < (32/110) > >>

валера:
Повністю підтримую тосат  кронштейн для антени потрібно встановлювати перед покриванням будинку пінопластом,так роблять всі нормальні люди,а нарахунок різних підкладок, то я вам скажу,небачили ваши антени ще нормальних вітрів,після яких прийдеться склити вікна або відновлювати фасади за свої кошти.І ще... принципово ставлю тарілки тільки на власноруч виготовлені кронштейни до стіни ca.,

mamaj:
дякую хлопці!!!різні варіанти цікаві!!!але в моєму випадку напевно скористаюсь порадою від Сеня!!!якщо будуть інші варіанти-пишіть,думаю цікаво буде багатьом!!!

sergeny:
Я трохи незрозумів,і написав вище те що написав.А тепер поясню.
Дирки вирізаю тільки під гайки,а не під весь кронштейн.
І ставити труби як каже Сеня нераджу по тій причині що в торець труба немає великої площі.Гайки мають значно більшеплощини і відповідно краще триматимуть

Vasyl67:
Антена 0.90 супутники 4-5-13 хочу поставити ше на один тюнер головку на 5 градус знаю шо є головки з двома виходами але вони дорогі.При настройці ніяк неможу знайти сигнал підскажіть чи можливий такий варіант а якшо можна то поясніть як.Дякую.

slavon:

--- Цитувати ---При настройці ніяк неможу знайти сигнал підскажіть чи можливий такий варіант а якшо можна то поясніть як
--- End quote ---
Нічого не поробиш - дві одинарні головки на одну антену і на один і той самий градус не запхаеш !!! Потрібні подвійні головки типу Твін, наприклад такі як у мене  аба ставити ще одну антену !!! ca., ca., ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version