Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Антени, встановлені нами, і не тільки...

<< < (31/110) > >>

peetr009:

--- Цитата: sergeny від 15:45:20, 10 Листопада 2009 ---Так як сказав tosat але плюс підставляю гайки на 10-12 якраз на товщину пінопласту.Так само ставлю якщо стоїть вагонка чи сайдинг

--- End quote ---
Підтримую, но без вирізання, а то на пінопласті обтянутим короїдом-вирізана дирка(квадрат) то якось по "бичому" :2funny: Переважно робимо пістони на товщину пінопласту, но болти потрібні довгі. Все красиво і надійно. Не кожен клієнт хоче різати ;)

дядя Міша:

--- Цитата: peetr009 від 16:28:48, 10 Листопада 2009 ---
--- Цитата: sergeny від 15:45:20, 10 Листопада 2009 ---Так як сказав tosat але плюс підставляю гайки на 10-12 якраз на товщину пінопласту.Так само ставлю якщо стоїть вагонка чи сайдинг

--- End quote ---
Підтримую, но без вирізання, а то на пінопласті обтянутим короїдом-вирізана дирка(квадрат) то якось по "бичому" :2funny: Переважно робимо пістони на товщину пінопласту, но болти потрібні довгі. Все красиво і надійно. Не кожен клієнт хоче різати ;)

--- End quote ---
Я, як бувший спеціаліст -будівельник підтримую ваш варіант вирішення проблеми. O0

sienya:

--- End quote ---

--- End quote ---
Тема актуальна. А я квадрат не вирізаю. В пінопласті під пластмасові дюбеля роблю більші отвори, в них вставляю металеві трубки 3/4" довжиною на ширину пінопласту. А останнім часом кронштейн прикручую на металевих дюбелях - це займає менше часу.

дядя Міша:

--- Цитата: sienya від 17:14:58, 10 Листопада 2009 ---

--- End quote ---

--- End quote ---
Тема актуальна. А я квадрат не вирізаю. В пінопласті під пластмасові дюбеля роблю більші отвори, в них вставляю металеві трубки 3/4" довжиною на ширину пінопласту. А останнім часом кронштейн прикручую на металевих дюбелях - це займає менше часу.

--- End quote ---
О, це ще краще, супер.

tosat:

--- Цитата: sienya від 17:14:58, 10 Листопада 2009 ---. А я квадрат не вирізаю.
--- End quote ---

як же тоді видно де шов, а де цегла..?

--- Цитата: sienya від 17:14:58, 10 Листопада 2009 --- В пінопласті під пластмасові дюбеля роблю більші отвори, в них вставляю металеві трубки 3/4" довжиною на ширину пінопласту. А останнім часом кронштейн прикручую на металевих дюбелях - це займає менше часу.

--- End quote ---
металеві дюбеля це і є анкерні болти..,
імхо, конструкція з гайками та трубками не має контакту по всій площині з поверхнею і при норм вітрі вашу антену здує..( в мене раз шифер з будинку зняло, а антена як стояла так і стоїть).. :)
P.S. А взагалі-то кронштейн для антени потрібно встановлювати перед покриванням будинку пінопластом..

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version