Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Антени, встановлені нами, і не тільки...
Dirty:
--- Цитата: vic;9385 ---Я думаю,що замовники потім "перепросять" місцеві фірми,щоб то все переробити..не сама найкраща ідея ставити антени на самому даху..
--- End quote ---
чому?
і де ви її пропонуєте поставити, дивлячись на фото будинку???
Gosha:
--- Цитата: vic;9385 ---Я думаю,що замовники потім "перепросять" місцеві фірми,щоб то все переробити..не сама найкраща ідея ставити антени на самому даху..
--- End quote ---
Так,.але місця нижче не було, аж ніяк...-це єдине місце було для антени з мотопідвісом...а по друге пока місцеві навчаться переставляти...та ще й спробують її дістати... --для цього при наймі потрібно снаряддя хоч за 100 баксів...то мислю років 2-3 пройде.
А потім з"ясується ,що переставляти більш нема куди,..щоб витягнути всю орбіту від Гіспасата до Ямала,..і цю справу так і залишать... :D :D :D
.......................
Віктор! Невжеж ти мислишь, що як би було хочь жодне місце нижче,.я б не поставив?? Ображаєшь... Я ж не перший раз...
Антена закріплена на 100% гідності! Будинок не є самий високий,.тобто вітри її не будуть *крепко* навантажувати....
В слідуючий раз навіть не покажу фоток. Я і так показую самі складні і цікаві, щоб обмінятись досвідом... :(
Що наприклад хто з форумчан бачить недоліки цієї установки???
Дуже хочеться критики, але не ля-ля...а насправді! Реальної!
....................................
Вікна клієнта всі на протилежній стороні будинку....а перед цим три поверховим відразу п"ятки. хрущовки стоять....
Жодна бабуля с фасаду не дозволяла вчипитись! Крім того у всіх в під"ъзді відразу почало все пропадати,..то телефон не працює,.то світло..і всі до нас на горище гнали зі шкандалом.,.....:D :D :D
Тяжко жити з нашими людьми...бо є в людей одна ,велика привелика ЖАБА!!!!!!:D
......................................
Прошу Віка дати обгрунтування своїм словам! або скасування їх!!!!
bodyan:
Gosha Ти просто молодець. Люблю переглядати фото різних установок, особливо складних, просто після таких фотографій зявляється ентузіазм до роботи, хочеться щось фантазувати, навіть якщо й немає можливості в реаліях таке зробити. Так що, повір мені я особисто ціню Твою роботу і з нетерпінням очікую нових описів і нових фотографій.
Gosha:
--- Цитата: bodyan;9401 ---Gosha Ти просто молодець. Люблю переглядати фото різних установок, особливо складних, просто після таких фотографій зявляється ентузіазм до роботи, хочеться щось фантазувати, навіть якщо й немає можливості в реаліях таке зробити. Так що, повір мені я особисто ціню Твою роботу і з нетерпінням очікую нових описів і нових фотографій.
--- End quote ---
І це правильно! Так і має бути!
Одна людина виклала фотки. що зробила...а друга подумала...-чому я так не можу??? МОЖУ!!! І старається ще краще зробити і похвалитись...
І таким чином іде розвиток цівілізаціі!!!
По принципу я гарно, --а я ще краще!
Я наприклад теж неодноразово спостерігав за другими фотками...аналізував...відмічав для себе..що би я зробив і як...а що би переробив. І на наступних установках пробуєшь щось нове!
Ось припустим в цій установці я отримав вперше максимальні рівні сигналів з усіх супутників! Я настільки задоволений був....просто ще ні разу такого не вдавалось...Правда я тішусь навідь приростом в 3-5%., але і то хліб. Мені радістно на душі...і клієнтам надійніше!
Ogirok:
Гоша писав: "Крім того у всіх в під"ъзді відразу почало все пропадати,..то телефон не працює,.то світло..і всі до нас на горище гнали зі шкандалом.,...."
Go to full version