Enigma / Enigma 2 > Dreambox
DM800 - чи є необхідність в охолодженні апарата?
Ogirok:
DM800 клон, є на процесорі радіатор. Проте гріється (незвично гарячий) сам тюнер - той, що над процесором.
Можливо коробка мрії хоче додаткового кулера?
ioan:
Маю апарат з кулером, то наоборот думаю чи не варто його відчепити.При старті гудить як скажений.Та і в процесі роботи якшо прислухатись то теж чути лишній шум.Спочатку ніби нічо, но з часом починає сильно дратувати
Blackbot:
Якщо картинка не сипиться і сигнал періодично не зникає, а робота дріма нормальна і без глюків, тоді не потрібно. Проте знай що високі температури погано впливають на компоненти основної плати - це просто скорочує їх термін життя.У мене в оригіналі тюнер теж не дуже холодний але глюків не бачу робота чудова без ніяких охолоджувачів взагалі.
eziccc:
Я відключив того кулєра, як тіки купив дм800...... вже півроку тьху-тьху..... записом відео не займаюсь - кажуть для цього він стоїть....
SERS3333:
--- Цитата: ioan від 06:19:29, 25 Березня 2010 ---При старті гудить як скажений.Та і в процесі роботи якшо прислухатись то теж чути лишній шум.
--- End quote ---
Попробуйте не відключати взагалі , а просто зменшити напругу живлення кулера до 5 в підключивши через кренку
Навігація
Go to full version