Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ямал 90 ку і антена 1.2м

<< < (2/8) > >>

sat-pl:
в мене вчора було таке: в мене на Ямал стоїть 90 см "лемберг" і головка Іваком...хотів поставити твін головку на Ямал....Головка "Максімум"з того получилось що на твін головці взагалі сигналу нема....постав дорогу головку наприклад іваком....тоді сигнал повинен появитися-)

tosat:

--- Цитата: sat-pl;11632 ---в мене вчора було таке: в мене на Ямал стоїть 90 см "лемберг" і головка Іваком...хотів поставити твін головку на Ямал....Головка "Максімум"з того получилось що на твін головці взагалі сигналу нема....постав дорогу головку наприклад іваком....тоді сигнал повинен появитися-)
--- End quote ---

Попробуй на новій головці підстроїти поляризацію, крім того не помішало б чуть-чуть підстроїти також тарілку, а взагалі встанови її вище і всі проблеми відпадуть...

sat-pl:
Коли той дощ скінчится так і зроблю....бодивлюся на скільки ти правий-)

Ігор Горбусь:

--- Цитата: sat-pl;11632 ---в мене вчора було таке: в мене на Ямал стоїть 90 см "лемберг" і головка Іваком...хотів поставити твін головку на Ямал....Головка "Максімум"з того получилось що на твін головці взагалі сигналу нема....постав дорогу головку наприклад іваком....тоді сигнал повинен появитися-)
--- End quote ---

Давай я тобі поміняю твій Іваком на твін Лемберг , може вона краще буде йти ?:D

sat-pl:

--- Цитата: Ігор Горбусь;11651 ---Давай я тобі поміняю твій Іваком на твін Лемберг , може вона краще буде йти ?:D
--- End quote ---

неа так непіде...Із Іваком коштує 33 бакса...Лемберг хіба на Астру ставити:D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version