Автор Тема: Ямал 90 ку і антена 1.2м  (Прочитано 1119 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній v_vitaliy

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 59
  • Рейтинг: +54/-1
Ямал 90 ку і антена 1.2м
« : 05:00:09, 06 Червень 2007 »
Зіштовхнувся з такою проблемою в мене стоїть Ямал в ку на 0.50 м хотів переставити на 1.2м і ніяк неможу зловити може в когось була подібна ситуація ?
GI Fly

Відсутній sps2000

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг: +12/-0
Ямал 90 ку і антена 1.2м
« Відповідь #1 : 17:00:16, 22 Червень 2007 »
Антена 1,2 офсет? Може тобі кронштейн заважає опустити антену нижче? На Ямал повинна дивитися нижче лінії горизонта. На 1,2 повинно все ловитися, навіть якщо сама тарілка трохи кривувата :)

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Ямал 90 ку і антена 1.2м
« Відповідь #2 : 18:06:42, 22 Червень 2007 »
Ось як у мене настрояний Ямал 90Е на КУ , тарілка 1.1 м. Я обертав кріплення на другий бік , щоб як найнище опустити антену !
Труба шо тримає головку повина майже бути рівно ( паралельно ) відносно землі !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній v_vitaliy

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 59
  • Рейтинг: +54/-1
Ямал 90 ку і антена 1.2м
« Відповідь #3 : 04:25:38, 30 Червень 2007 »
Так і я перевернув кріпленя і антену опускав як найнище до горизонту і нічого на 0.5 і 0.9 безпроблем ловиться а на 1.2 ніяк неможу вже і з сосідом тарілками мінялися і нічого.
GI Fly

Відсутній Klift

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +11/-0
Ямал 90 ку і антена 1.2м
« Відповідь #4 : 10:14:50, 05 Липень 2007 »
Цитата: v_vitaliy;11143
Так і я перевернув кріпленя і антену опускав як найнище до горизонту і нічого на 0.5 і 0.9 безпроблем ловиться а на 1.2 ніяк неможу вже і з сосідом тарілками мінялися і нічого.


Або тарілка занадто крива, або конвертор не в фокусі.(або близько до тарілки або далеко)

Відсутній sat-pl

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1781
  • Рейтинг: +602/-2
Ямал 90 ку і антена 1.2м
« Відповідь #5 : 10:34:22, 05 Липень 2007 »
в мене вчора було таке: в мене на Ямал стоїть 90 см "лемберг" і головка Іваком...хотів поставити твін головку на Ямал....Головка "Максімум"з того получилось що на твін головці взагалі сигналу нема....постав дорогу головку наприклад іваком....тоді сигнал повинен появитися-)
Apple TV4

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1454
  • Рейтинг: +1802/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Ямал 90 ку і антена 1.2м
« Відповідь #6 : 12:22:11, 05 Липень 2007 »
Цитата: sat-pl;11632
в мене вчора було таке: в мене на Ямал стоїть 90 см "лемберг" і головка Іваком...хотів поставити твін головку на Ямал....Головка "Максімум"з того получилось що на твін головці взагалі сигналу нема....постав дорогу головку наприклад іваком....тоді сигнал повинен появитися-)


Попробуй на новій головці підстроїти поляризацію, крім того не помішало б чуть-чуть підстроїти також тарілку, а взагалі встанови її вище і всі проблеми відпадуть...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній sat-pl

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1781
  • Рейтинг: +602/-2
Ямал 90 ку і антена 1.2м
« Відповідь #7 : 12:48:00, 05 Липень 2007 »
Коли той дощ скінчится так і зроблю....бодивлюся на скільки ти правий-)
Apple TV4

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Ямал 90 ку і антена 1.2м
« Відповідь #8 : 14:04:59, 05 Липень 2007 »
Цитата: sat-pl;11632
в мене вчора було таке: в мене на Ямал стоїть 90 см "лемберг" і головка Іваком...хотів поставити твін головку на Ямал....Головка "Максімум"з того получилось що на твін головці взагалі сигналу нема....постав дорогу головку наприклад іваком....тоді сигнал повинен появитися-)


Давай я тобі поміняю твій Іваком на твін Лемберг , може вона краще буде йти ?:D
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній sat-pl

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1781
  • Рейтинг: +602/-2
Ямал 90 ку і антена 1.2м
« Відповідь #9 : 15:28:33, 05 Липень 2007 »
Цитата: Ігор Горбусь;11651
Давай я тобі поміняю твій Іваком на твін Лемберг , може вона краще буде йти ?:D

неа так непіде...Із Іваком коштує 33 бакса...Лемберг хіба на Астру ставити:D
Apple TV4

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Ямал 90 ку і антена 1.2м
« Відповідь #10 : 17:03:20, 05 Липень 2007 »
За 33 бакси я би купив дві двійні і дві оденареі інверто , які по якості навіть може і кращі !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній sat-pl

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1781
  • Рейтинг: +602/-2
Ямал 90 ку і антена 1.2м
« Відповідь #11 : 17:40:58, 05 Липень 2007 »
ти кажеш шо 92 бензин кращий від 95....
Apple TV4

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Ямал 90 ку і антена 1.2м
« Відповідь #12 : 17:58:00, 05 Липень 2007 »
Цитата: sat-pl;11676
ти кажеш шо 92 бензин кращий від 95....


Як для якої машини .......
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1449
  • Рейтинг: +267/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Ямал 90 ку і антена 1.2м
« Відповідь #13 : 06:26:06, 06 Липень 2007 »
Цитата: v_vitaliy;9205
Зіштовхнувся з такою проблемою в мене стоїть Ямал в ку на 0.50 м хотів переставити на 1.2м і ніяк неможу зловити може в когось була подібна ситуація ?


Якщо ви пробуєте лише підставити друге зеркало, залишаєте ту саму головку - то повинно все працювати.
1. Перевірте, чи є в принципі сигнал на тому транспондері, на який налаштовуєте.
2. Слідкуйте за розворотом головки навколо своєї осі, так, як попередня була - на схід.

Відсутній IVP

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 966
  • Рейтинг: +296/-1
  • SECURITY
Ямал 90 ку і антена 1.2м
« Відповідь #14 : 10:28:01, 19 Серпень 2007 »
Хто мені підскаже, що може бути?
Я собі поклав сам антену 80*Е в центрі, з одного боку 75*Е, а з другого 90*Е. Довго я щось 90*Е не міг настроїти і тільки вчора заліз і почав щось пробувати. Найшов я де він має бути, але сигнал поганий, на каналі ОТВ Prime сигнал 25%, максимум шо я там бачив це було 32% і то на цьому сигналі не вдалося зафіксувати. На каналі РЕН ТВ сигнал тільки 15%, що хтось підкаже? Антена 1,20.

 

Антена "Ворона"

Автор SnoopРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 0
Переглядів: 679
Остання відповідь 13:16:04, 15 Вересень 2015
від Snoop
Мобільна супутникова антена в комплекті з приймачем

Автор SATFINDERРозділ Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Відповідей: 5
Переглядів: 1042
Остання відповідь 23:08:06, 08 Грудень 2010
від hmura
Саморобна антена дециметрового діапазону під Т2

Автор andre33Розділ DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Відповідей: 11
Переглядів: 3491
Остання відповідь 20:52:53, 29 Серпень 2016
від loza77
Антена для автомобільного телевізора

Автор OgirokРозділ DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Відповідей: 2
Переглядів: 873
Остання відповідь 08:11:25, 03 Березень 2009
від Yaro
Антена Амос і Астра на бік

Автор SnoopРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 4
Переглядів: 575
Остання відповідь 15:32:07, 30 Березень 2013
від roman2502