Приймачі DVB-S/S2 > Opticum 9500/9000 HD 2CI 2CX E Plus

Linux і Opticum 9500

(1/7) > >>

Gmm:

--- Цитувати ---Невже закінчилась софтова підтримка цієї лінійки приймачів від Глобо ??? ca.,

--- End quote ---

Чому закінчилася - Енігма 2 на підході *oohaa*

Astronomy:

--- Цитата: Gmm від 05:03:28, 16 Березня 2010 ---
--- Цитувати ---Невже закінчилась софтова підтримка цієї лінійки приймачів від Глобо ??? ca.,

--- End quote ---

Чому закінчилася - Енігма 2 на підході *oohaa*

--- End quote ---
Я думаю що Енігма 2 не підійде,а Енігма 4 точно буде працювать :2funny:

slavon:
Але смішно - обхохочешся !!! :2funny: :2funny: :2funny:
В клієнта є такий приймач і на ньому не досить добре процює шара, ревівер йому підбирав не я, але з питанням про вирішення цієї проблеми звернулись до мене, тому прошу реальної допомоги в її вирішенні !!! Я звичайно розумію що не у всіх є приймачі даного типу, але все ж може хтось пробував вирішувати подібні проблеми на цих приймачах !!! Дякую !!! ca., ca., ca.,

Android-80:
Додам і свої п"ять копійок. Для лінукса і енігми2 вцілому потрібно спеціально підточене залізо, а також добре підточене ПЗ, а це в свою чергу немалі гроші, які потрібно заплатити піаністам.
Думаєте, що виробник не пробував на глобо-ортонах лінукс? В них просто нічого не вийшло. От якби всеж вийшло, то це була би бомба - цінова категорія і функціонал. А це і колосальний продаж і супер прибутки ca.,
   Згадайте перші прошивки на айпібокси (енігма2) :'( Що не зробиш-зелений екран :2funny: Правда пройшло трохи більше року і всеж частково підправили ПЗ.
   На форумі, де пан "Gmm" знайшоф інфу, сидять одні ламери і вже настрочили 18 сторінок :2funny: Повикладали скріншоти 800-го дріма і тішуться :2funny: Но це ше фігня. Вони не знають як під лінукс флешку форматнути в ехт2, шукають супер-загрузчик, щоб від дріма софт в свій глобо запхати. А саме смішно, що гордяться тим, що відвідуваність зросла і аж поляки до них зазирають *-A Головне, що навіть не соображають скільки часу лишень потрібно, щоб скомпілювати імідж прошивки зі зробленої збірки.

ЗІ. Можливо і помиляюсь, но думаю, що нормальна енігма для глобо-ортонів не світить. Надія для власників даних апаратів не на інтузіастів, а на поправку багів софту від виробника!

bodyan:
З форуму сусідів поляків:

Сторінка розробників пз на лінуксі - http://nasscamd.net/duckbox/

Після завантаження прикладеного архіву необхідно виконати наступні дії:
1- прошити приймач файлом opticum_9500_linux.dld
2- розархівувати rootfs.tar.gz на фідформатовану в системі ext2 порожню флешку
3- вставити цю ж флешку у приймач
4- ввімкнути приймач
5- дочекатись завантаження енігми2

Виконувати операцію на свій страх і ризик.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version