Приймачі DVB-S/S2 > Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Клон Ampere Titanum F1 Plus: не можу пeрешити, допоможіть...

<< < (2/2)

imicopycat:

--- Цитата: Yaro від 11:31:09, 17 Березня 2010 ---
--- Цитата: imicopycat від 20:40:43, 16 Березня 2010 ---Спаяв джитаг, щось мені не детектиться DTO сегнал ( галочки не ставляться)
--- End quote ---
Зроби ЖТАГ на мікросхемі, якщо користуєшся зробленим на резисторах. Заміни флешку на 2-метрову, буде тобі клон Глоба :)

--- End quote ---

Дякую за відповідь  *-I
Але ви не праві.
В тюнера флешка на 2 метри - 100%
Джитаг на мікросхемі - це добре , але це забаганки для куркулів  derisive.gif, щоб я бавився з глобо на мікросхемі паяти джитаг - я занадто лінивий :o.

На опорах все нормально працює, я просто зтупив, забув землю підпаяти на конекторі джитагу (я ж казав що лінивий :2funny:)

Тюнер перешив - все ок. Тепер він глобо 5000  :2funny: Нормально ш'ється вже через нульмодем.

зараз закінчу з ним бавитись зкину  сюди фулфлеш на це ріща з бутом 107.

Дякую всім за відгуки  ca., , форум просто супер!

imicopycat:
Обіцяний ФуллФлеш :

П.С. не витрачайте час, єдиний вихід джитаг. O0

Yaro:

--- Цитата: imicopycat від 17:35:20, 17 Березня 2010 ---П.С. не витрачайте час, єдиний вихід джитаг. O0

--- End quote ---
Коли я ще про це писав :)  :2funny:

--- Цитата: Yaro від 14:00:01, 16 Березня 2010 ---Я б порадив тоді ЖТАГом, якщо вже така ситуація, це недовго і все буде вкупі
--- End quote ---

--- Цитувати ---В тюнера флешка на 2 метри - 100%
--- End quote ---
Я радий за тебе :) От як навчусь вгадувати марку флешок на відстані, не бачачи саму флешку - стану крутим  :2funny: *oohaa* *-P

imicopycat:

--- Цитата: Yaro ---
--- Цитувати ---В тюнера флешка на 2 метри - 100%
--- End quote ---
Я радий за тебе :) От як навчусь вгадувати марку флешок на відстані, не бачачи саму флешку - стану крутим  :2funny: *oohaa* *-P

--- End quote ---
Я не хотів образити. Написав щоб людей не збивало з пантилику.

Ще раз дякую за відповіді *-I

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version