Автор Тема: Клон Ampere Titanum F1 Plus: не можу пeрешити, допоможіть...  (Прочитано 1886 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній imicopycat

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +2/-0
Потрапив в руки Ampere Titanum F1 Plus . З переліку клонів які є на форумі з'ясовується що він клон глобо 3000-6000.

Програма в ньому дійсно копия польскої прошивки, але загрузчик інший стоїть версія 2.0.21.

Як цей тюнер перешити, якщо його не бачить жотдна з програм.
« Останнє редагування: 13:58:19, 16 Березень 2010 від Yaro »

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Клон Ampere Titanum F1 Plus: не можу пeрешити, допоможіть...
« Відповідь #1 : 14:00:01, 16 Березень 2010 »
Я б порадив тоді ЖТАГом, якщо вже така ситуація, це недовго і все буде вкупі  O0. А до речі, сом-порт на справність перевірений? Мало чого...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Клон Ampere Titanum F1 Plus не можу прешити, допоможіть
« Відповідь #2 : 14:03:33, 16 Березень 2010 »
Спробуйте прилученим лоадером отримати налаштування з приймача

Відсутній imicopycat

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +2/-0
Клон Ampere Titanum F1 Plus не можу прешити, допоможіть
« Відповідь #3 : 16:17:57, 16 Березень 2010 »
Спробуйте прилученим лоадером отримати налаштування з приймача
Пробував. Пише, що не відповідне залізо  :)
Але, там розраховано на лоадер 3.3. ...
а  в мене ж 2.0.21

Як перевырити, що компорт справний ?

Також я не зрозумів, це клон всеж таки якого глобо, який там проц (не можу відколупати радіатор від проца).

Думаю братись за джитаг, вкажіть тему в форумі де слід подивитись, а то ніяк не знайду від а до я.

Про Джитак найшов  *oohaa*. Вибачте

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Клон Ampere Titanum F1 Plus: не можу пeрешити, допоможіть...
« Відповідь #4 : 11:31:09, 17 Березень 2010 »
Спаяв джитаг, щось мені не детектиться DTO сегнал ( галочки не ставляться)
Зроби ЖТАГ на мікросхемі, якщо користуєшся зробленим на резисторах. Заміни флешку на 2-метрову, буде тобі клон Глоба :) 
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній imicopycat

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +2/-0
Клон Ampere Titanum F1 Plus: не можу пeрешити, допоможіть...
« Відповідь #5 : 16:20:15, 17 Березень 2010 »
Спаяв джитаг, щось мені не детектиться DTO сегнал ( галочки не ставляться)
Зроби ЖТАГ на мікросхемі, якщо користуєшся зробленим на резисторах. Заміни флешку на 2-метрову, буде тобі клон Глоба :)

Дякую за відповідь  *-I
Але ви не праві.
В тюнера флешка на 2 метри - 100%
Джитаг на мікросхемі - це добре , але це забаганки для куркулів  derisive.gif, щоб я бавився з глобо на мікросхемі паяти джитаг - я занадто лінивий :o.

На опорах все нормально працює, я просто зтупив, забув землю підпаяти на конекторі джитагу (я ж казав що лінивий :2funny:)

Тюнер перешив - все ок. Тепер він глобо 5000  :2funny: Нормально ш'ється вже через нульмодем.

зараз закінчу з ним бавитись зкину  сюди фулфлеш на це ріща з бутом 107.

Дякую всім за відгуки  ca., , форум просто супер!

Відсутній imicopycat

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +2/-0
Клон Ampere Titanum F1 Plus: не можу пeрешити, допоможіть...
« Відповідь #6 : 17:35:20, 17 Березень 2010 »
Обіцяний ФуллФлеш :

П.С. не витрачайте час, єдиний вихід джитаг. O0

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Клон Ampere Titanum F1 Plus: не можу пeрешити, допоможіть...
« Відповідь #7 : 19:25:55, 17 Березень 2010 »
П.С. не витрачайте час, єдиний вихід джитаг. O0
Коли я ще про це писав :)  :2funny:
Я б порадив тоді ЖТАГом, якщо вже така ситуація, це недовго і все буде вкупі
Цитувати
В тюнера флешка на 2 метри - 100%
Я радий за тебе :) От як навчусь вгадувати марку флешок на відстані, не бачачи саму флешку - стану крутим  :2funny: *oohaa* *-P
« Останнє редагування: 19:28:11, 17 Березень 2010 від Yaro »
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній imicopycat

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +2/-0
Клон Ampere Titanum F1 Plus: не можу пeрешити, допоможіть...
« Відповідь #8 : 11:03:33, 18 Березень 2010 »
Цитата: Yaro
Цитувати
В тюнера флешка на 2 метри - 100%
Я радий за тебе :) От як навчусь вгадувати марку флешок на відстані, не бачачи саму флешку - стану крутим  :2funny: *oohaa* *-P
Я не хотів образити. Написав щоб людей не збивало з пантилику.

Ще раз дякую за відповіді *-I

 

Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2628
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Будь ласка, допоможіть!! Після патчера F300 нема картинки, звук є!!

Автор sanek911Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 13
Переглядів: 2872
Остання відповідь 10:52:50, 30 Вересень 2008
від sanek911
DreamBox 500HD (sim Ferrari, 2011 року) допоможіть підняти

Автор slavonРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 644
Остання відповідь 10:55:30, 06 Квітень 2020
від tibi
Будь ласка, допоможіть розібратись з Cas - Reader UA ver:0.0.3.3!

Автор BaksРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 5
Переглядів: 1977
Остання відповідь 09:50:09, 22 Липень 2008
від Yaro
Openbox X-800 сипе картинку і зникае сигнал. Допоможіть!!!

Автор serg1973Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 21
Переглядів: 3960
Остання відповідь 14:27:24, 04 Жовтень 2009
від Razvedka