Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему

Big SAT BS-S77CX

<< < (2/4) > >>

vfedorkiv:

--- Цитата: Android-80 від 07:14:03, 11 Березня 2010 ---Для зручності додам ще опис на польській, думаю розберешся An14

--- End quote ---

виникла ще одна проблемка прошити я його прошив емулятор активував але ключики чомусь не працюють пробував вручну підправити получилось тільки на інтері усі решта редагував по різному десятки разів нічого не виходить  і на частоті 12111 чомусь не мож
відсканувати клубнічки . якщо є можливість допомогти зі списком каналів і ключів або зсилкою де це можна взяти буду вдячний.

Yaro:

--- Цитата: vfedorkiv від 21:47:18, 11 Березня 2010 ---на рахунок завантажувача була невеличка проблемка мій каспер 2010 знайшов трояна
прийшлось використовувати другий комп з авастом (аваст трояна не знайшов)

--- End quote ---
Касперський перестраховується, нищить на всяк випадок все підозріле :) 

vfedorkiv:
Касперський перестраховується, нищить на всяк випадок все підозріле 

з цим все зрозуміло а от з цим

--- Цитувати ---виникла ще одна проблемка прошити я його прошив емулятор активував але ключики чомусь не працюють пробував вручну підправити получилось тільки на інтері усі решта редагував по різному десятки разів нічого не виходить  і на частоті 12111 чомусь не мож
відсканувати клубнічки . якщо є можливість допомогти зі списком каналів і ключів або зсилкою де це можна взяти буду вдячний.
--- End quote ---

SashaTv:
Пробуйте софткам.Він старенький- але тет та TV-Kyiv/10723/ є+криптоворкс.  Якщо заробить- то можна відредактувати софткам в Блокноті.

vfedorkiv:
як його прописати

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version