Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему
Big SAT BS-S77CX
vfedorkiv:
--- Цитата: Android-80 від 07:14:03, 11 Березня 2010 ---Для зручності додам ще опис на польській, думаю розберешся An14
--- End quote ---
виникла ще одна проблемка прошити я його прошив емулятор активував але ключики чомусь не працюють пробував вручну підправити получилось тільки на інтері усі решта редагував по різному десятки разів нічого не виходить і на частоті 12111 чомусь не мож
відсканувати клубнічки . якщо є можливість допомогти зі списком каналів і ключів або зсилкою де це можна взяти буду вдячний.
Yaro:
--- Цитата: vfedorkiv від 21:47:18, 11 Березня 2010 ---на рахунок завантажувача була невеличка проблемка мій каспер 2010 знайшов трояна
прийшлось використовувати другий комп з авастом (аваст трояна не знайшов)
--- End quote ---
Касперський перестраховується, нищить на всяк випадок все підозріле :)
vfedorkiv:
Касперський перестраховується, нищить на всяк випадок все підозріле
з цим все зрозуміло а от з цим
--- Цитувати ---виникла ще одна проблемка прошити я його прошив емулятор активував але ключики чомусь не працюють пробував вручну підправити получилось тільки на інтері усі решта редагував по різному десятки разів нічого не виходить і на частоті 12111 чомусь не мож
відсканувати клубнічки . якщо є можливість допомогти зі списком каналів і ключів або зсилкою де це можна взяти буду вдячний.
--- End quote ---
SashaTv:
Пробуйте софткам.Він старенький- але тет та TV-Kyiv/10723/ є+криптоворкс. Якщо заробить- то можна відредактувати софткам в Блокноті.
vfedorkiv:
як його прописати
Навігація
Go to full version