Автор Тема: Ferguson 6318CR  (Прочитано 3951 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній drv

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +10/-0
Ferguson 6318CR
« : 08:03:36, 02 Червень 2007 »
Привіт, osya!Не зважаючи на те, що мені всього 12 років, я Вам можу допомогти.В мене також Ferguson 6318CR. Якщо у Вас проблеми з ключами, пораджу наступне. Вам потрібна хороша прошивка. Вона є тут. Після цього потрібно вшити її в тюнер. Дальше активувати емулятор, для цього йдем в меню --> шукаєм там "Ігри" --> залазим в ігри --> вводимо код "19370" після цього, має появитись маленьке віконечко, в ньому потрібно ввести 4-х значний пароль. Вводимо "2486". Все. В Іграх мусить бути "Edit key". Якщо цього не було, залазимо в меню, і просто вводимо 19370 --> 2486. Все.Емулятор можна викликати червоною кнопкою на пульті. Тепер з ключами. Я Вам дав хороші ключі бісс, кріптоворкс і так далі... . Залити їх можна прогою мульті аріонер. Я Вам її також дав. Я думаю, що Ви в ній розберетеся. Вибираєте ком-порт вибираєте файл і шиєте. Все, але перед тим потрібно підключити тюнер до компа і в резетку,і коли на тюнері буде ---- а також буде світитися червона лампочка вводимо з пульта код 24680. А тоді лиємо ключі. Ключі раджу качати тільки з розширенням *.auc . Ще я Вам дав картинку, можете собі поставити її як фоновий малюнок на робочий стіл. Або залити в тюнер, як фон. По всім запитанням пишіть сюди. З радістю відповім. P.S. Усі файли в архіві WinRar.
Ваші друзі:
http://www.laki.dvhk.pl –в розділі Fredka є папка кейс, там є ключі (качайте не TPS)
satxxx.mylivepage.ru –дуже рідко обновляється

Відсутній drv

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +10/-0
Ferguson 6318CR
« Відповідь #1 : 09:29:58, 02 Червень 2007 »
А що, скромна стаття.Сам писав.Все через те, що я працюю з компом з 5 років, а зараз мені 12.Отже 7 років за комп'ютером.:) Пишіть, допоможу, і ось ще.Це ссилка на прошивку про яку я говорив, тут лежить найновіша версія:
http://laki.dvhk.pl/pliki/Arion/Ferguson/AF_6318CR_dvbxtreme_6686_AF7_RC6.rar

Молодець, гарна зміна підростає!

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Ferguson 6318CR
« Відповідь #2 : 13:22:06, 18 Липень 2007 »
Цитата: drv;8873
...Дальше активувати емулятор, для цього йдем в меню --> шукаєм там "Ігри" --> залазим в ігри --> вводимо код "19370" після цього, має появитись маленьке віконечко, в ньому потрібно ввести 4-х значний пароль. Вводимо "2486". Все. В Іграх мусить бути "Edit key". Якщо цього не було, залазимо в меню, і просто вводимо 19370 --> 2486. Все.я
Для активації емулятора необхідно: Натиснути кнопку Меню на ДУ, після чого набрати код 19370, що призведе до появи віконечка в якому вводимо 2486. Що ж до розміщення самого редактора ключів, то в українських прошивках ему знаходиться в Іграх, в Польських - зявляється при натисненні Червоної клавіші пульта ДУ

Цитата: Igorek1968;12939
А якщо питання повторюється декілька разів, то можливо по даній темі потрібно зробити FAQ. І тоді вас не будуть нервувати "дурні" запитання.

Та скільки ж ФАК-ів, Вам потрібно????? і на якій тоді мові, якщо по українськи Вам незрозуміло????

Відсутній Igorek1968

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +10/-0
  • Я вмію тільки сумніватись
Ferguson 6318CR
« Відповідь #3 : 14:33:50, 18 Липень 2007 »
Завдяки всім вашим зусиллям я таки ж настроїв цей тюнер. І Кріпти працюють, і БІССи моментально  відкриваються.
А саме: потрібно прошити тюнер софтом, який виложив DRV (в ньому БІССи моментально працюють, а Кріптів немає)  ,  а потім загнатиключі , знову ж за методою, яку виложив DRV.  В цій прошиві в ЕМУ вхід - як написав адмін -червоною кнопкою.  Або прошти цим софтом (сам не пробовав, але фірма солідна).
Програми для  загрузки-вигрузки всього виложені модератором тут.
Також раджу всім прочитати вищезгаданий FAQ, зникне більшість запитань.
Дякую всім за допомогу.:)

Відсутній kotiaj

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +10/-0
Ferguson 6318CR
« Відповідь #4 : 13:41:30, 06 Вересень 2007 »
Цитата: Yarek;14443
Спробуйте мій підправлений софт. Миттєво відкриває BISS,Cripto,D+,Polsat. Редагувати ключі BISS не просто, вони в софті.Щоб дивитись 1+1 та ТВ Київ запиши їх Київ  на 10726, а 1+1 на 10720. Якщо не получиться, мій список каналів тут-же для 3318. Софт завантажуйте Аріоненом 0.24 або 0.27. Насолоджуйтесь :D

Але забули про мегаспорт,який потрібно прописати на 10723 і тут можуть виникнути проблеми.Які саме? Я пробував технокомівську прошивку Dj Minato 6819 для AF-3318.ТВ Київ працює на 10722/27500; 1=1 інт:10720/27510(швидкість потоку свідомо поставив відмінну від 27500 хоча б на 1 для того щоб трансподер прописався як новий ,а не замінив старого);мегаспорт працює на 10723,але трансподер ніяк не хотів добавлятись(просто заміщав 10722):( )Вихід простий:виділив для мегаспорту цілий персональний супутник(любий,який у вас не використовується.Тепер він почуває себе шикарно в гордій одинокості,і показує:) ТПС ау секунд за 60(як коли)
p.s.вловив трохи гаву,мова йшла про 6318,а я про 3318.Але суть від того не змінилась.Все вищесказане по бісс справедливе і для 6318.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Ferguson 6318CR
« Відповідь #5 : 13:48:48, 06 Вересень 2007 »
Вихід в даній ситуації набагато простіший:
Відкриваєте свій звичайний список каналів програмою DarHol Channel Editor DHCE 0.7, створюте на Амосі транспондери 10721(напр 1+1), 10722(Мегаспорт), 10723(ТВ Київ) і відповідно у властивостях кожного з цих каналів змінюєте відповідний транспондер. От і усе вирішення:)

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Ferguson 6318CR
« Відповідь #6 : 17:50:52, 06 Вересень 2007 »
Я роблю це простіше: на тьюнері заходжу в редагування транспондера і добавляю новий, але щоб вони сканувались потрібно включати автоматичний пошук...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Ferguson 6318CR
« Відповідь #7 : 17:54:34, 06 Вересень 2007 »
Цікаво, цікаво, а спробуй но створити транспондери наприклад 10722 і 10723 на одному й тому ж супутнику вручну, адже у деяких софтах як Ти знаєш Толік, бісс-ключі привязані до частоти й супутника

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Ferguson 6318CR
« Відповідь #8 : 18:29:20, 06 Вересень 2007 »
Цитата: bodyan;19026
Цікаво, цікаво, а спробуй но створити транспондери наприклад 10722 і 10723 на одному й тому ж супутнику вручну..


робив таке раніше без проблем - так 1+1 інт частота 10721, мегаспорт 10723, а ТРК Київ у мене на частоті 10724...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Ihor KIP

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 85
  • Рейтинг: +13/-0
  • м.Яворів Львівська обл.
Ferguson 6318CR
« Відповідь #9 : 15:44:08, 24 Жовтень 2007 »
Чи підходить софт з Опена Х600 до цього тюнера, ніби і починається прошивка так само S190CN

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Ferguson 6318CR
« Відповідь #10 : 16:05:39, 24 Жовтень 2007 »
У 6318CR модель - S230CN, якщо стоїть S190CN, тоді дійсно це 6018 CR або ж X-600

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Ferguson 6318CR
« Відповідь #11 : 12:25:17, 12 Жовтень 2009 »
Оскільки наразі мовлення телеканалу Інтер (Амос 11194 Н 3334) відсутнє я б порадив використовувати ПЗ від Dvbxtreme з підтримкою високих швидкостей.

Для редагування/завантаження ключів скористайтесь програмою DzArionKey 1.02

 

Нові моделі FERGUSON AF-6600 CK, AF-6600 2CK

Автор stepan_kvРозділ AF-3100 CK, AF-6600 CK, AF-6600 2CK

Відповідей: 7
Переглядів: 2919
Остання відповідь 12:48:08, 16 Червень 2008
від Astronomy
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них

Автор vampirРозділ AF-XX18

Відповідей: 386
Переглядів: 76698
Остання відповідь 08:08:40, 23 Листопад 2015
від vasjabr
Ferguson 3318: через 2-3хв. зависає, на табло 0.

Автор kristin33Розділ AF-XX18

Відповідей: 6
Переглядів: 1938
Остання відповідь 07:54:28, 08 Серпень 2009
від vaha69
Ferguson AF-2818SE якиу прошивку з вiss прошити

Автор sasha19722201Розділ AF-3100 CK, AF-6600 CK, AF-6600 2CK

Відповідей: 5
Переглядів: 5440
Остання відповідь 17:40:03, 15 Січень 2011
від sasha19722201
Куплю у Львові Ferguson Ariva100HD (120HD Combo)

Автор savsavРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 8
Переглядів: 2956
Остання відповідь 18:26:38, 29 Липень 2012
від Ronaldo