Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Супутникове обладнання Sat-integral

(1/1)

baytuch:
Панове екстерти, у нав в районному центрі ( місто Волочиськ Хмельницької області ) є можливість придбати обладнання, вказаной вище фірми. Я хочи купити "дзеркало" та опромінювач. Підкажить будь ласка, чи можна довіряти цій фірмі ? Яке обладнання слід купувати ( фірма-виробник )?

Sat-integral

hmura:
Це  антена фірми Варіант м.Харків. Просто для Sat-integral вони на заводі роблять на антені надпис.
Як на мене то антени не погані сам у Волочиську часто беру І взагалі з тюнерами цієї марки ще небуло проблем  O0

RIZIK:
Sat-integral  досить пристойна фірма .Тюнера мабуть найкращі в своєму класі і підтримка П/З на рівні .Сам мешкаю у Волочиську і на Сат-Інтегралі постійно тарюсь.Виникнуть питання пиши в (особисті повідомлення)

fox-taras:

--- Цитата: RIZIK від 10:59:38, 28 Лютого 2010 ---Sat-integral  досить пристойна фірма .Тюнера мабуть найкращі в своєму класі і підтримка П/З на рівні .Сам мешкаю у Волочиську і на Сат-Інтегралі постійно тарюсь.Виникнуть питання пиши в (особисті повідомлення)

--- End quote ---
    Хочете сказати що все в порядку і немає поломок,я трохи іншої думки,в даний момент ви робите рекламу даній лінійці тюнерів а проблеми є кожній марці тюнерів а те що вона найдорожча в свому класі тюнерів це факт.Взявши наприклад офіційний Ортон з сертифікатом немає також проблем і підтримка поліпше Вашого САт інтеграла.Без обід,кожен має свою думку.
    Р.S це напевно було прохання керівництва зробити безкоштовну рекламу на тюнери  Сат інтеграл.

vadets:
Перший куплений мною тюнер в sat-integral виявився бракованим. Як їх представник мене переконував, що цього не може бути...ну тому що не може бути ніколи. Що на всю Україну ще не було такого випадку. Коли привіз то подивились, запропонували декілька годин погуляти, а коли не змогли за цей час зробити , то дали інший. А взагалі вони начебто і непогані. Може і якісні. Потім я ще в них брав - відказів більше не було. Більше брав глобообразних. Так і в них теж не було відказів. Що не подобається в техносатах, то це список каналів, який закриває зображення. Більш імпонує аналогічна реалізація в Глобо (зменшене повноцінне зображення).   

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

Go to full version