Автор Тема: Обговорення софтів  (Прочитано 24571 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1722
  • Рейтинг: +1858/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #45 : 11:50:14, 01 Серпень 2007 »
Vic! Ці тюнера нормально працюють з карточками (НТВ)!
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Обговорення софтів
« Відповідь #46 : 15:28:14, 01 Серпень 2007 »
Взагалі то картоприймачі подібних тюнерів мультисистемні..але маленький ньюанс-при використанні офіційних карт необхідно орієнтуватись завжди на список ліцензійних тюнерів,що дає кожен провайдер..в разі любої зміни в потоці затикаються карточки на піратських тюнерах..прикладів маса..в такому випадку негарна получається картинка,коли гроші за перегляд карти оплачені,а вона на данному апараті не працює або глючить..
Причому самі провайдери деколи такі штуки витворяють.
Нинішний всплеск активності НТВшників,коли вони на себе потягнули ковдру і об"явили навіть набір-конкурс встановлювальників наштовхує на думку,що акції подібного плану скоро поновляться..тут вже маєм-заміну старих карт і впровадження карт нового покоління..основний напрям роботи в них нині--продаж і підключення хдтв клієнтів..
http://tele-sat.info/index.php?id=1419

Відсутній sergiyko

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +10/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #47 : 17:50:46, 01 Серпень 2007 »
Цитата: ioan;14188
ну от потрохи форум набирає обертів,вже є загрузка тож викладаю список з  
НТВ досканованим до "дракона"


Скажи будь-ласка як і чим залити в тюнер ключі, а списку каналів не міняти, я розумію що питання таке-собі, але я в тюнерах ще ламер і ще як вручну ввести канал

Відсутній Vanya

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +10/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #48 : 19:41:09, 01 Серпень 2007 »
підкажіть будьласка куди вписувати ключі за допомогою редактора щоб TVN показував? в якому він кодуванні і котрі із ключів міняти ?їх по декілька для кожного . наперед вдячний

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1460
  • Рейтинг: +1802/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Обговорення софтів
« Відповідь #49 : 20:12:30, 01 Серпень 2007 »
Цитата: vic;14657
Карта на Триколор окремо не продається...лише з модулем доступу ДРЕ..на данному апараті сама карта не працює(на опенбокс х800 чув що працює без проблем)


А я чув, що карта Триколора працює тільки з Опенбоксами Х810 та Х 820..:) , як це пояснити..?
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1259
  • Рейтинг: +2191/-10
Обговорення софтів
« Відповідь #50 : 20:36:51, 01 Серпень 2007 »
Цитата: tosat;14714
А я чув, що карта Триколора працює тільки з Опенбоксами Х810 та Х 820..:) , як це пояснити..?


на данном этапе поддержка карты Триколор сделана только для моделей X-810 и Х-820...

для того, чтобы она заработала необходимо в меню ресивера (в который будет установлена карта) выбрать привязку к кодировке DRECRYPT (меню - условный доступ - настройка карты - DRECRYPT)...
во втором ресивере необходимо в меню шаринга сделать следующие установки
(меню - 1117 - шаринг)  CAID -  4ае0, Prov ID не надо.

соединяем ресиверы нольмодемным кабелем и смотрим...
http://sat-forum.org/index.php/topic,50994.30.html
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Обговорення софтів
« Відповідь #51 : 05:16:06, 02 Серпень 2007 »
Не знаю..недавно звонив в Запоріжжя..питав мимоходом власне про опен х800..мовляв,що за жарт...кажуть все робить і на ньому..
Нажаль до цього часу не маю модуля,щоб спробувати особисто..

Відсутній DiD /7AHAC

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 856
  • Рейтинг: +433/-6
Обговорення софтів
« Відповідь #52 : 09:58:13, 02 Серпень 2007 »
Цитата: sergiyko;14699
Скажи будь-ласка як і чим залити в тюнер ключі, а списку каналів не міняти, я розумію що питання таке-собі, але я в тюнерах ще ламер і ще як вручну ввести канал

bodyan на першій сторінці все необхідне виклав.
Ось така от х***я малята...

Відсутній jocoka

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 519
  • Рейтинг: +102/-25
Обговорення софтів
« Відповідь #53 : 12:31:11, 02 Серпень 2007 »
Хто пидскаже де знайти ключи на румунський пакет Digi-tv Thor0.8 ident 2111???

Відсутній andre33

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 993
  • Рейтинг: +1570/-2
  • Lemberg
Обговорення софтів
« Відповідь #54 : 13:01:37, 02 Серпень 2007 »
Шановні модератори !
прохання , створіть окрему гілку по тюнерам Eurosat 3023/8004
 а то якось " Інші тюнера з емулятором " якось не зручно!

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Обговорення софтів
« Відповідь #55 : 13:09:21, 02 Серпень 2007 »
Так ви ж можете любу тему самостійно відкрити і викладати все що там завгодно!!
Ну а відкривати окремо розділ по клонам чи підробкам навряд чи доцільно..

Відсутній an_pr

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +10/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #56 : 16:47:14, 02 Серпень 2007 »
Доброго дня!
У тюнері  Eurosat DVB-8004 пропав колір,сусідка пояснила що малий сів на пульт і щось натиснув. В меню на перший погляд все нормально .Хто знає що може бути?

Відсутній axion

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +30/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #57 : 16:50:00, 02 Серпень 2007 »
Vidkliuchi NTSC

Відсутній an_pr

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +10/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #58 : 16:59:43, 02 Серпень 2007 »
В меню стоїть PAL.

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Обговорення софтів
« Відповідь #59 : 17:01:36, 02 Серпень 2007 »
Так може сів не на пульт тюнера ,а телевізора..

 

Samsung 9400 прошивка

Автор Rostyk.07Розділ Майстерня

Відповідей: 14
Переглядів: 579
Остання відповідь 22:10:44, 29 Жовтень 2008
від Rostyk.07
Підтримувані USB Wi-Fi адаптери

Автор bodyanРозділ Dreambox HD 500/800/800SE/8000

Відповідей: 8
Переглядів: 2664
Остання відповідь 22:49:07, 10 Червень 2012
від turs
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 7699
Остання відповідь 12:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Зміна програмного забезпечення

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 1897
Остання відповідь 20:18:37, 10 Жовтень 2007
від bodyan