Автор Тема: Обговорення софтів  (Прочитано 24537 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній pitsat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 256
  • Рейтинг: +432/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #180 : 00:13:54, 09 Липень 2008 »
pitsat - Ви все правильно зрозуміли,і я написав дещо які потрібно робити махінації  :2funny: з ТПС-ами.
Питання, це в когось це получилось, бо на інших форумах відгуки позитивні
Степан щиро Вам дякую, і + до рейтингу. ТПС працює, все гаразд.  *-I

Відсутній serz

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 154
  • Рейтинг: +8/-2
Обговорення софтів
« Відповідь #181 : 17:00:02, 20 Липень 2008 »
Останній софт від 07.07.08 постійно зависає якщо переключити на якийсь французький канал (якщо Tps.bin не поновлено). Після цього приходиться виключати тюнер тумблером, бо інакше він не виключається.

Відсутній Anry

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +1/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #182 : 10:30:57, 26 Серпень 2008 »
Останній софт від 07.07.08 постійно зависає якщо переключити на якийсь французький канал (якщо Tps.bin не поновлено). Після цього приходиться виключати тюнер тумблером, бо інакше він не виключається.
В мене теж таке відбуваеться - що робити ?

Відсутній serz

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 154
  • Рейтинг: +8/-2
Обговорення софтів
« Відповідь #183 : 11:11:25, 26 Серпень 2008 »
Може необхідно поставити останній СОФТ (від 14.08.08). Незнаю, ще не ставив, може на ньому не зависає тюнер? Хоча це мало ймовірно.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6058
  • Рейтинг: +7759/-1
Обговорення софтів
« Відповідь #184 : 12:44:31, 26 Серпень 2008 »
Останній софт від 7 липня, все решта прості маніпуляції користувачів з додаванням ключів на тпс і т. п. Вимкніть ау: меню 2-1-2-1
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній serz

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 154
  • Рейтинг: +8/-2
Обговорення софтів
« Відповідь #185 : 13:27:36, 27 Серпень 2008 »
Алеж на останньому софті пише що Полсат - АU. Чи польсат ще не AU?

Відсутній pitsat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 256
  • Рейтинг: +432/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #186 : 20:51:10, 27 Серпень 2008 »
AU на Polsatі як не дивно ще працює. 
 Канали на яких як і раніше діє AU Автообновлення (ECMy для Nagravision 2 що як і раніше розсилається): HBO, HBO 2, HBO Comedy, E!, Boomerang, Zone Europa, Zone Club, Zone Reality, Playboy TV, Jetix Play, TV 1000, Travel Channel, Discovery Science, Discovery World.
 Тільки потрібно обновити параметри декотрих каналів на тюнерах, так як транспондерні  параметри передачі змінилися 22 серпня відповідно :

 HBO,HBO 2,HBO Comedy - 10719 MHz V 27500
 Discovery Science, Discovery World - 11116 MHz V 27500

Прсто проскануйте відповідні транспондери.
А про зависання на каналах від TPS то таке спостерігається теж, я просто не заходжу на ці канали знаючи, шо TPS bin. не обновлював, то чого там дивитися без нових ключів, а якщо хочете дивитися, то тоді слідкуйте за TPS bin-ами, які змінюються кожний день і обновлюйте софт, іншого розв'язання не існує.

Відсутній Anry

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +1/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #187 : 07:11:58, 28 Серпень 2008 »
Установив останній софт, зависання тюнеру не припинилось.
При зависанні пише на всіх каналах в розділу "инфо" - кодування "Віацесс" - error.

Відсутній serz

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 154
  • Рейтинг: +8/-2
Обговорення софтів
« Відповідь #188 : 11:57:42, 28 Серпень 2008 »
AU на Polsatі як не дивно ще працює. 
 Канали на яких як і раніше діє AU Автообновлення (ECMy для Nagravision 2 що як і раніше розсилається): HBO, HBO 2, HBO Comedy, E!, Boomerang, Zone Europa, Zone Club, Zone Reality, Playboy TV, Jetix Play, TV 1000, Travel Channel, Discovery Science, Discovery World.
 Тільки потрібно обновити параметри декотрих каналів на тюнерах, так як транспондерні  параметри передачі змінилися 22 серпня відповідно :

 HBO,HBO 2,HBO Comedy - 10719 MHz V 27500
 Discovery Science, Discovery World - 11116 MHz V 27500

Прсто проскануйте відповідні транспондери.
А про зависання на каналах від TPS то таке спостерігається теж, я просто не заходжу на ці канали знаючи, шо TPS bin. не обновлював, то чого там дивитися без нових ключів, а якщо хочете дивитися, то тоді слідкуйте за TPS bin-ами, які змінюються кожний день і обновлюйте софт, іншого розв'язання не існує.

А я думаю де поділися поділися деякі польські канали?
Дякую pitsat !!!!!

Anry !!  підніми очі трохи вище. Зависає і буде зависати, навіть вимкнення емулятора (2121) не помагає.

Відсутній M1sha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 375
  • Рейтинг: +159/-11
Обговорення софтів
« Відповідь #189 : 15:26:26, 26 Грудень 2010 »
Що за біда, останній софт, на каналі  новини 24 зависає і  пропадає звук ? Проблема з   софтом,  100%, але що робити ?
« Останнє редагування: 15:34:08, 26 Грудень 2010 від M1sha »

 

Samsung 9400 прошивка

Автор Rostyk.07Розділ Майстерня

Відповідей: 14
Переглядів: 578
Остання відповідь 22:10:44, 29 Жовтень 2008
від Rostyk.07
Підтримувані USB Wi-Fi адаптери

Автор bodyanРозділ Dreambox HD 500/800/800SE/8000

Відповідей: 8
Переглядів: 2661
Остання відповідь 22:49:07, 10 Червень 2012
від turs
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 7684
Остання відповідь 12:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Зміна програмного забезпечення

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 1894
Остання відповідь 20:18:37, 10 Жовтень 2007
від bodyan