Автор Тема: Обговорення софтів  (Прочитано 24514 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1259
  • Рейтинг: +2191/-10
Обговорення софтів
« Відповідь #15 : 09:33:36, 26 Липень 2007 »
polsat ok дивимся дальше

[вкладення вилучене Адміністратором]
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
Обговорення софтів
« Відповідь #16 : 04:35:44, 27 Липень 2007 »
У мене чогось при зчитуванні каналів вкінці вибиває помилку , канали зчитав аж за шостим разом . Вже хотів тут запитувати , але повстидався .:D  Це у всіх так , чи лиш у мене ? Немає якоїсь стабільнішої версії MaxEditor ?
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1259
  • Рейтинг: +2191/-10
Обговорення софтів
« Відповідь #17 : 04:53:03, 27 Липень 2007 »
Причина може бути в самому тюнері,попробуй з іншим тюнером
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
Обговорення софтів
« Відповідь #18 : 05:00:16, 27 Липень 2007 »
Цитата: ioan;14073
Причина може бути в самому тюнері,попробуй з іншим тюнером


Маю тільки один Ваня , колись спробую ще !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1722
  • Рейтинг: +1858/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #19 : 07:26:38, 27 Липень 2007 »
Ігор у мене все нормально считується, попробуй помінять шнур! у мене така проблема була з глобо,поміняв шнур і все нормально
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній dizkosound

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +12/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #20 : 09:29:38, 27 Липень 2007 »
доброго дня.
Підскажіть хотів попробувати шарінг на нтв але не шукає усіх каналів на 36 градусах, а вручну забивати частоти неохота, може є ще якісь інші методи. як є напишіть будьласка.

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1722
  • Рейтинг: +1858/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #21 : 09:59:57, 27 Липень 2007 »
А який конвертор стоїть на тарілці??
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній dizkosound

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +12/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #22 : 09:42:14, 28 Липень 2007 »
Конвертор відповідний бо маю ще один тюнер опенбокс ф 300, а євросат 8004, купив як додатковий на пробу. Так от на опені працював шарінг і наскановувало  більше каналів на 36 градусах.

Тим паче вчора думав вручну введу транспондери, але ввівши декілька робочих трансп. тюнер проігнорував і нічого незнайшов.

Може хтось має готовий список каналів на хотбірд, амос, сіріус+ 36 градусів нтв, був би дуже вдячний.

Відсутній dizkosound

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +12/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #23 : 09:44:26, 28 Липень 2007 »
Ще говорять що полсат вирубали на постійно? Хто що чув, може є свіжі ключі. Вчора качав з http://www.upload.dvhk.pl вводив і не валить.

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1259
  • Рейтинг: +2191/-10
Обговорення софтів
« Відповідь #24 : 10:10:06, 28 Липень 2007 »
Маю готовий список з НТВ ,але щось непрацює вивантаження,попробую викласти пізніше
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній dizkosound

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +12/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #25 : 07:26:31, 29 Липень 2007 »
дякую!!!! буду пробувати

Відсутній SergioGach

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +10/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #26 : 08:40:55, 29 Липень 2007 »
Цитувати
ну от потрохи форум набирає обертів,вже є загрузка тож викладаю список з
НТВ досканованим до "дракона"
Долучені файли
Тип файлу: rar    drakon+ntv.rar (703,6 КБ, 3 переглядів)


В мене чомусь не відкривається TV KYIV, можливо треба ще щось?
Я руський би виучів тіко за то, шо нада допітувать плєнних.

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1259
  • Рейтинг: +2191/-10
Обговорення софтів
« Відповідь #27 : 08:47:01, 29 Липень 2007 »
Цитата: SergioGach;14239
В мене чомусь не відкривається TV KYIV, можливо треба ще щось?

Просто дописати ключ вручну
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній SergioGach

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +10/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #28 : 09:15:34, 29 Липень 2007 »
Цитувати
Просто дописати ключ вручну

Підскажіть будь Ваша ласка який ключ і як його ввести. Дякую.
Я руський би виучів тіко за то, шо нада допітувать плєнних.

Відсутній dizkosound

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +12/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #29 : 09:20:03, 29 Липень 2007 »
тримай ключ на ТВ Київ:   10 72 20 A2 15 05 07 21
ввести руками за допомогою пульта, в меню тюнера.

 

Samsung 9400 прошивка

Автор Rostyk.07Розділ Майстерня

Відповідей: 14
Переглядів: 574
Остання відповідь 22:10:44, 29 Жовтень 2008
від Rostyk.07
Підтримувані USB Wi-Fi адаптери

Автор bodyanРозділ Dreambox HD 500/800/800SE/8000

Відповідей: 8
Переглядів: 2659
Остання відповідь 22:49:07, 10 Червень 2012
від turs
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 7679
Остання відповідь 12:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Зміна програмного забезпечення

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 1891
Остання відповідь 20:18:37, 10 Жовтень 2007
від bodyan