Автор Тема: Upgrade 1.0.7 і Windows Vista або 7  (Прочитано 9382 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +46/-0
Upgrade 1.0.7 і Windows Vista або 7
« : 18:32:09, 28 Січень 2010 »
Помилка 0003516E у Windows 7 при запуску Upgrade 1.0.7
поставив вісту і тепер не відкриває Upgrade 1.0.7. на хр все працювало  а віста матюкається.пошуком нічого не знайшов.хто знає, що можна зробити?

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Upgrade 1.0.7 і Windows Vista або 7
« Відповідь #1 : 19:18:02, 28 Січень 2010 »
Пробуйте покласти з http://sat-ukraine.info/index.php?topic=244.360« Відповідь #371 UPGRADE 1.0.6 з бібліотеками-чи він запускается.Потім спробувати альтернативні завантажувачі з « Відповідь #395 тієїж теми-може сумісні з Vista.
« Останнє редагування: 19:23:36, 28 Січень 2010 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +46/-0
Upgrade 1.0.7 і Windows Vista або 7
« Відповідь #3 : 10:43:16, 29 Січень 2010 »
не допомогло.все відкривається окрім Upgrade 1.0.7.

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 587
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
Upgrade 1.0.7 і Windows Vista або 7
« Відповідь #4 : 11:37:13, 29 Січень 2010 »
у вас відсутня  потрібна dll бібліотека на компы ... для роботи upgrade
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +46/-0
Upgrade 1.0.7 і Windows Vista або 7
« Відповідь #5 : 18:36:10, 29 Січень 2010 »
знесу я її до бісової нені.багато програм у неї не лізе.причому є такі що обновлюватися  вже не будуть.піду назад до  хр

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1955
  • Рейтинг: +3084/-0
Upgrade 1.0.7 і Windows Vista або 7
« Відповідь #6 : 18:55:36, 29 Січень 2010 »
Я роблю так спочатку запускаю Upgrade 1.0.07B-V001 після того запускається Upgrade 1.0.7
Вчора переставляв Севен і також нехотів запускатись після 1.0.07B-V001 зразу запускається нормально !
Колись стояла Віста то проблема так само вирішувалась.
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +46/-0
Upgrade 1.0.7 і Windows Vista або 7
« Відповідь #7 : 17:19:00, 30 Січень 2010 »
не відкривало і це.прибрав я вісту.вона тільки і годиться що  на голих баб подивиться та в стрілялки пограть.

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 587
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
Upgrade 1.0.7 і Windows Vista або 7
« Відповідь #8 : 12:32:33, 01 Лютий 2010 »
дивно в мене W7  64 // все стрибає  та заливаеться .... на раз 
ос ХР то для "малюків" .. не морочте голову  поставте бібліотеку та полікуйте  віруси ...

« Останнє редагування: 12:35:17, 01 Лютий 2010 від romireb »
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +46/-0
Upgrade 1.0.7 і Windows Vista або 7
« Відповідь #9 : 18:54:00, 01 Лютий 2010 »
ставив бібліотеку ,вірусів нема(реагує тільки на победіт).розкриваються всі проги на всі тюнери.от тільки Upgrade 1.0.7  не хоче.крім того я користуюсь мобішарою і добра половина жпрс програм теж не ставиться

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2849
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Upgrade 1.0.7 і Windows Vista або 7
« Відповідь #10 : 21:35:18, 02 Лютий 2010 »
Та поверніться на вісту або ХР тай усе... Коли сімку доведуть до ладу.. тоді вже і поставите.  O0
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +46/-0
Upgrade 1.0.7 і Windows Vista або 7
« Відповідь #11 : 18:31:49, 03 Лютий 2010 »
повернувся.все працює,як швейцарський годинник

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Upgrade 1.0.7 і Windows Vista або 7
« Відповідь #12 : 12:59:34, 14 Лютий 2010 »
Після встановлення набору Усі необхідні програми для Globo 3000- 60x0.. і  отриманні помилки 0003516E у Windows 7 при запуску Upgrade 1.0.7

Отже, виконуємо прості дії: Властивості - > Сумісність  ставимо галочку у пункті сумісності:


Тепер програма нормально повинна запуститись :)


Від себе додам, що саме в сімці дуже добре виконана система сумісності програм інших версій ОС від майкрософтівців.

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +46/-0
Upgrade 1.0.7 і Windows Vista або 7
« Відповідь #13 : 18:06:27, 22 Лютий 2010 »
від нічого робить повернув вісту і спробував цю процедуру.не пішло.на вихідні повинна бути сімка(інет слабенький і самому качати 13 годин не хочеться).попробую на ній

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +46/-0
Upgrade 1.0.7 і Windows Vista або 7
« Відповідь #14 : 09:44:52, 28 Лютий 2010 »
поставив сімку.відкривається але тільки як писав hmura.аж цікаво чи не можна запустити на вісті?

 

Куплю або прийму в дар дисплей від Nokia 6100 (6610,2600,7200,7250,3100)

Автор svidrakРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 2
Переглядів: 1890
Остання відповідь 19:25:33, 06 Липень 2013
від AndriyLviv
Star-track-X 55 (3329C), або ті самі клoни: Oртони, Глобік..

Автор craftwarРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 7
Переглядів: 2174
Остання відповідь 19:16:27, 12 Лютий 2009
від craftwar
Слуховий апарат прийму в подарунок або куплю не дорого

Автор Roman1968Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 0
Переглядів: 752
Остання відповідь 16:49:00, 27 Лютий 2016
від Roman1968
Як зробити ТВ -САТ діплексер зі сплітера на 2 або з чогось іншого

Автор andre33Розділ Майстерня

Відповідей: 12
Переглядів: 1647
Остання відповідь 22:42:12, 02 Лютий 2020
від april
Що краще вибрати: конвертор на 8 виходів або мультисвіч?

Автор alsvРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 18
Переглядів: 1782
Остання відповідь 10:17:53, 13 Лютий 2009
від Dirty