Приймачі DVB-S/S2 > Globo, Opticum 7010 CR/CX
Для новачків, пошук каналів на слабких трансподерах!
nazzir:
ти мене не зрозумів !? я приєднюю голден і все працює а на ортоні ні !!! причом тут антена ?! не знаєте ? так скажіть що не знаєте !!! *-P
Astronomy:
--- Цитата: nazzir від 13:43:34, 13 Лютого 2010 ---ти мене не зрозумів !? я приєднюю голден і все працює а на ортоні ні !!! причом тут антена ?! не знаєте ? так скажіть що не знаєте !!! *-P
--- End quote ---
збавте обороти,вам Анатолій дав нормальну відповідь
в мене на техносаті все йде,а на Dbox2 не йшло, поправив антену все показує!!
tosat:
--- Цитата: nazzir від 13:43:34, 13 Лютого 2010 ---ти мене не зрозумів !? я приєднюю голден і все працює а на ортоні ні !!! причом тут антена ?! не знаєте ? так скажіть що не знаєте !!! *-P
--- End quote ---
Хлопец - скоріше ніж щось вознікати краще б написав яка в тебе сила та якість сигналу того транспондера на голдені та на ортоні ...
oleh61:
то великий плюс модерам *-P за те ,що дають відповіді терпляче ,при некоректних питаннях, при мінімумі початкових даних -ну майже на рівні ворожбита :2funny:-"вгадай,що питають"
oleg_lezha:
--- Цитата: nazzir від 13:03:32, 13 Лютого 2010 ---Ввожу параметри на Амос 10890 V 27500 ( на ORTON 7010 CX), і не знаходить ні одного телеканала. Хоча інші параметри ввожу то знаходить ... В чому проблема ??? Допоможіть ... *-P
--- End quote ---
спробуй частоту 10889, 10888, 10887...
Навігація
Go to full version