Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000
belyay:
Мне тут может хоть кто нибудь помочь? вчера пробывал прошивку на свой Лемберг поставить с Опена Ф100 и не фига не пошло.... просто 2 точки горят. пришлось родную вернуть. может поделетесь нормальной. :)
zenon:
--- Цитата: postullat від 17:34:33, 07 Лютого 2008 ---В мене проблема з тюнером Лемберг 1000. Закачую прошивку, ключі канал, а в меню інструментів є тільки рівень сигналу, все інше поділося. Пробував різні прошивки, всеодно те саме. Що робити?
--- End quote ---
Попробуй після прошивки софтом, залити інший список каналів( не свій збережений).
Візьми любий, можливо він міняє розділ меню.Випадок інтересний :(
postullat:
Та пробував інший список каналів, всеодно те саме. Ставлю різні прошивки різні списки каналів, прошивка міняється, канали також записуються, а тих опцій не появляється. *-G
postullat:
А ось на днях включаю свій Лемберг 1000 і жодна програма не показує. Списку каналів нема... Що сталося? Я тільки ввечері виключив, а рано включив, і все... *-G
ioan:
Ну й тюнера ті лембегри,сьогодні один шив десяток разів.Люба прошивка в кінці дає дві крапки,на одній біси ідуть нема криптворку,а ше на одній взагалі сигнал є а непоказує нічого.Перед тим якось приносили вроді все нормально виходило і прошивки провірені робочі.А то якийсь "виродок" Бут поміняв нічого не дало.Та ж картина працює тільки на рідному софті "Лемберг" остальні відказується розуміти.Був би мій дав би йому молотків,а так чуже не вольно :knuppel2:
Навігація
Go to full version