Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Проблема з витягуванням СОФТА з приймача.

(1/5) > >>

Роман.МАР:
Не можу витягнути софт з Fergusona AF6318cr.Пробував усіма АРІОНОПОДІБНИМИ програмами які існують на форумі.Настройки ключів і каналів витягнув.Використовував повний перехідник,нічого не виходить.Поможіть бутьласка. :'(

andre33:
зливається цією програмою
(виставляєш порт, тюнер у черговому режимі , потім з пульта набираєш 74620)

Завантажити

bodyan:

--- Цитата: bodyan від 21:13:41, 26 Лютого 2007 ---ZodiacEdit   Програма-комбайн для Аріоноподбіних(все в одному крім редактора ключів).За допомогою цієї програми Ви зможете Завантажити/Вивантажити Загрузщик, Софт, і Список каналів, також є можливість редагування налаштувань самого тюнера

--- End quote ---

beretta_rez:

--- Цитата: Роман.МАР від 01:59:57, 12 Лютого 2010 ---Не можу витягнути софт з Fergusona AF6318cr.Пробував усіма АРІОНОПОДІБНИМИ програмами які існують на форумі.Настройки ключів і каналів витягнув.Використовував повний перехідник,нічого не виходить.Поможіть бутьласка. :'(

--- End quote ---

а я постійно користуюся ось цею прогою

Роман.МАР:
Я використовував усі аріоноподібні програми і ZodiacEdit іAUC_HEditv099c і нічого не виходить.НАСТРОЙКИ каналів і сопутників я витягнув програмою Ariter2-Ariter2N іключі Gasoline-Gasoline,а СОФТ ніяк.Може проблема в самому компютері чи самому віндовсіXP3, ще якісь може потрібні програми ,чи драйвера.На компютері вискакує помилка,а на приймачі END ПОМОЖЫТЬ ЧТО ЧИМ МОЖЕ!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version