Автор Тема: Проблема з завантаженням ПЗ  (Прочитано 4080 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ruslan1985

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 80
  • Рейтинг: +4/-0
Проблема з завантаженням ПЗ
« : 09:06:02, 05 Лютий 2010 »
Доброго дня всiv.В мене така проблема:не можу прошити нi одного тюнера з 4100-х,ком -порт працюэ,сьогоднi i вчора прошивав 3000-6000 все працюэ,а 4100 не прошиваються.В чому може бути проблема?Пiдкажiть хто знаэ! an24 an24 an24 an24 *-I

Тюнер 4100с версiя загрузчика  М3329C 1.0.3,модель ID -3329c

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1746
  • Рейтинг: +1905/-3
Проблема з завантаженням ПЗ
« Відповідь #1 : 09:19:56, 05 Лютий 2010 »
може проблема в лоадері(загрузчик)
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній Ruslan1985

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 80
  • Рейтинг: +4/-0
Проблема з завантаженням ПЗ
« Відповідь #2 : 10:29:18, 05 Лютий 2010 »
Пробував видалити все старе,закачав все по новому результат той самий.Запускаю прошивку,ще не встиг включити тюнер в 220,як менi пише (перевiрка ком-порта----Завершено) далi пише (Перевiрка STB-даних) i знизу пише (Завантаження данних не вдалося). :'(

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Проблема з завантаженням ПЗ
« Відповідь #3 : 11:43:16, 05 Лютий 2010 »
".Запускаю прошивку"-як зрозуміти?Перепрограмовуєте як пише тут і забираєм дамп
РС :якщо закидати прошивку з лоадером 1.0.5-то в uploaderi вибрати allcode+bootloader
« Останнє редагування: 11:47:52, 05 Лютий 2010 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній caxa

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 178
  • Рейтинг: +51/-1
Проблема з завантаженням ПЗ
« Відповідь #4 : 11:47:34, 05 Лютий 2010 »
Менi вдалося загрузити лоадером version 3.0 другi якi мав негрузили

Відсутній Ruslan1985

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 80
  • Рейтинг: +4/-0
Проблема з завантаженням ПЗ
« Відповідь #5 : 12:46:17, 05 Лютий 2010 »
Робив все як написано в iнструкцii - безрезультатно an24

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Проблема з завантаженням ПЗ
« Відповідь #6 : 13:25:22, 05 Лютий 2010 »
Є варіант:проблема з компом-пробувати на другому компі
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Ruslan1985

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 80
  • Рейтинг: +4/-0
Проблема з завантаженням ПЗ
« Відповідь #7 : 14:04:02, 05 Лютий 2010 »
Спробував на iншому ПК все ОК *-A *-P :2funny:Тiльки не можу зрозумiти чому 3000-6000 та iншi прошиваються а цi нi?Всiм дякую за допомогу 1607-4

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Проблема з завантаженням ПЗ
« Відповідь #8 : 14:48:10, 05 Лютий 2010 »
"менi пише (перевiрка ком-порта----Завершено) далi пише (Перевiрка STB-даних) i знизу пише (Завантаження данних не вдалося)"
Таке враження що щось висить на Com порті.Перевстановити OC XP-а потім по результату.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Ruslan1985

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 80
  • Рейтинг: +4/-0
Проблема з завантаженням ПЗ
« Відповідь #9 : 15:03:01, 05 Лютий 2010 »
я вибачаюсь,але як розшифровуэться OC XP(це э Windows?)?
« Останнє редагування: 15:17:10, 05 Лютий 2010 від Ruslan1985 »

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2849
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Проблема з завантаженням ПЗ
« Відповідь #10 : 15:44:48, 05 Лютий 2010 »
Оффтоп!
я вибачаюсь,але як розшифровуэться OC XP(це э Windows?)?
Розшифровується як: "Операційна Система Windows XP"
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Проблема з завантаженням ПЗ
« Відповідь #11 : 18:07:33, 05 Лютий 2010 »
Доброго дня всiv.В мене така проблема:не можу прошити нi одного тюнера з 4100-х,ком -порт працюэ,сьогоднi i вчора прошивав 3000-6000 все працюэ,а 4100 не прошиваються.В чому може бути проблема?Пiдкажiть хто знаэ! an24 an24 an24 an24 *-I

Тюнер 4100с версiя загрузчика  М3329C 1.0.3,модель ID -3329c
Варіанти такі: виставте  швидкість прошивання для компорта а подруге замінити кабель сом-сом на повний (повної розпайки)

Відсутній nikolol

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг: +12/-0
Проблема з завантаженням ПЗ
« Відповідь #12 : 13:01:52, 07 Лютий 2010 »
Попробуй цією програиою в мене працює

Відсутній werdna12

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Рейтинг: +0/-0
Проблема з завантаженням ПЗ
« Відповідь #13 : 20:07:08, 10 Лютий 2010 »
Чим відрізняються налаштування загрузчиків для дампа і для прошивки. В тюнері версія загрузчика 1.0.2, а в дампі 1.0.5, які налаштування загрузчика повинні бути?

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3217
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення

Автор OgirokРозділ AF-XX18

Відповідей: 17
Переглядів: 3896
Остання відповідь 03:55:29, 19 Червень 2008
від westsat
Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2674
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Проблема з Biss "Перший національний"

Автор malyshkaРозділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 3559
Остання відповідь 14:04:33, 30 Березень 2012
від malyshka
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1284
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh