Автор Тема: Проблеми і вирішення Opticum HD: TS 9600  (Прочитано 9040 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній raduegg

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 41
  • Рейтинг: +13/-0
Проблеми і вирішення Opticum HD: TS 9600
« : 09:42:46, 02 Лютий 2010 »
Після прошивки на тюнері горить BOOT і не стартує Допоможіть

Для отримання допомоги, створюйте детальні повідомлення: які дії виконувались для відновлення працездатності, яким способом ви завантажували пз, що саме завантажувалось ПЗ чи бут.
« Останнє редагування: 10:09:23, 02 Лютий 2010 від bodyan »

Відсутній raduegg

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 41
  • Рейтинг: +13/-0
Проблеми і вирішення Opticum HD: TS 9600
« Відповідь #1 : 12:44:19, 02 Лютий 2010 »
Прошивав прошивкою за 1 лютого (з вашого форуму) з компютера через термінал все прошилося і завис бут на екрані і далі не йде . 9600TS двохтюнерний і саме головне що другий тюнер прошився цьою прошивкою з флешки без проблемю Підскажіть що можна зробити

Відсутній rata

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 288
  • Рейтинг: +174/-6
  • ....
Проблеми і вирішення Opticum HD: TS 9600
« Відповідь #2 : 07:18:03, 03 Лютий 2010 »

            Чи є можливість відкрити меню ?

              Попробуйте вернутись до заводських налаштувань.

                Який завантажувач стоїть?
.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Проблеми і вирішення Opticum HD: TS 9600
« Відповідь #3 : 07:37:00, 03 Лютий 2010 »
Чорним по білому - "не стартує" !!!

На даний момент це доволі нові приймачі і думаю мало хто зустрічався з даною проблемою. Відповідно на даному етапі радив би спробувати звернутись в службу підтримки Globo support@globo.com.pl для отримання хоч якоїсь допомоги.

Відсутній NAZAR

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 299
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
Проблеми і вирішення Opticum HD: TS 9600
« Відповідь #4 : 17:08:04, 19 Лютий 2010 »
А що-цей тюнер на 0/12 В не розрахований??? гніздо є а от в настройках меню нічого не знайду :'( ПЗ останнє-3.16.
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній onutskiy

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг: +10/-0
Проблеми і вирішення Opticum HD: TS 9600
« Відповідь #5 : 18:02:25, 28 Лютий 2010 »
хто шарить на ньому радогу75,а то у мене показують не вси канали,прошивка3.19 у чому проблема

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Проблеми і вирішення Opticum HD: TS 9600
« Відповідь #6 : 19:02:05, 28 Лютий 2010 »
хто шарить на ньому радогу75,а то у мене показують не вси канали,прошивка3.19 у чому проблема
А для чого було брати НД тюнер щоб дивитися шару з 75 градуса,який не віщає в НД форматі?Поміняй на дреема 500 і буде тобі щастя.

Відсутній onutskiy

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг: +10/-0
Проблеми і вирішення Opticum HD: TS 9600
« Відповідь #7 : 13:06:30, 01 Березень 2010 »
Це бажання клiэнта ,але з нтв теж погано працює .відкриває секунд через 25 показує 30с ,ось так! Відпишіть хто на ньому дійсно шарить і на якій прошивц?

Відсутній Lubomir

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 67
  • Рейтинг: +9/-2
Проблеми і вирішення Opticum HD: TS 9600
« Відповідь #8 : 19:02:24, 01 Березень 2010 »
Пакет +++  HD- 3 сек. SD-6 сек. Тріколор 2 сек поки що в тесті   derisive.gif  Soft   3.14

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Проблеми і вирішення Opticum HD: TS 9600
« Відповідь #9 : 03:38:32, 02 Березень 2010 »
НТВ+Рус Укр HD  & Триколор 36E
Поверхность- ТВ 36E
VipSex 9;13E
Platforma HD 9E
RTVint 13E
Viasat Baltic 5e
cyfra + 13E
ТРК Украина и Футбол 4,8E
Усе працює як годинник на софті 14

лише з Радуги 75Е не працює частина каналів , заливав різні
софти - результат відємний

Відсутній onutskiy

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг: +10/-0
Проблеми і вирішення Opticum HD: TS 9600
« Відповідь #10 : 09:10:11, 03 Березень 2010 »
я так зрозумів поки що потрібно чекати.

Відсутній dmitrysat

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Проблеми і вирішення Opticum HD: TS 9600
« Відповідь #11 : 11:16:18, 07 Березень 2010 »
Всім привіт, допоможіть будь ласка, що можна зробити щоб виправити проблему зависання в даному девайсі, заздалегідь дякую. an24

Відсутній Lubomir

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 67
  • Рейтинг: +9/-2
Проблеми і вирішення Opticum HD: TS 9600
« Відповідь #12 : 16:43:04, 07 Березень 2010 »
Прошивка- ?

Відсутній dmitrysat

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Проблеми і вирішення Opticum HD: TS 9600
« Відповідь #13 : 08:23:57, 11 Березень 2010 »
Все прошивки, які ставив-на всіх зависає. Прошивка 3.09, 3.12, 3.14, 3.16. Подскажите, пож. як виправити.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4230
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Проблеми і вирішення Opticum HD: TS 9600
« Відповідь #14 : 08:49:36, 11 Березень 2010 »
Попробуйте зберегти налаштування і ключі на флеш, скинути приймач повністю в заводські,  залити останню виложену тут  прошивку, скинути приймач повністю в заводські ще раз і налаштувати все по новому !!! Якщо не буде зависати то можна буде відновити по черзі  збережені Вами налаштування і ключі з флеш !!!
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

 

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 10367
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Globo 7310 CI2CX, Opticum 7300 CI2CX R - прошивка, список каналів, ключі

Автор bogdanРозділ 73** PVR

Відповідей: 3
Переглядів: 903
Остання відповідь 14:06:17, 15 Вересень 2019
від bodyan
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 12924
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудень 2019
від Diamond191986
Софти (Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Opticum/Orton 4060CX

Автор bodyanРозділ 4060CX

Відповідей: 7
Переглядів: 16632
Остання відповідь 09:37:58, 29 Липень 2015
від bodyan
Globo 7010 CXE (Opticum 7100 CXE) Потрібна прошивка

Автор sasha19722201Розділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 6
Переглядів: 4745
Остання відповідь 03:59:51, 28 Лютий 2017
від sasha19722201